Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan akocan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,830
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel

kısa bir süre için fiyatı 30.000 tl çektik

Etiketler

hayalimdeki araç,neyazıkki bazen hayallere ulaşılnıyor, hayırlı satışlar

azizim,

belki anımsarsınız. telefonda aracınıza talip olmuştuk. o zaman fiyat konusunda bize kapıları öyle bir kapattınız ki, aracı almayı düşündüğümüz arkadaş o hırsla gidip elindeki avucundakinin üstüne 95 bin kredi çekip disco 4 aldı:smiley: keşke olsaydı diyorum. araca yapılmış olan masrafı anlıyorum, fiyat belirli bir noktaya gelirse sırf çok begendiğim için kendim almayı düşüneceğim.

afagan' Alıntı:
azizim,

belki anımsarsınız. telefonda aracınıza talip olmuştuk. o zaman fiyat konusunda bize kapıları öyle bir kapattınız ki, aracı almayı düşündüğümüz arkadaş o hırsla gidip elindeki avucundakinin üstüne 95 bin kredi çekip disco 4 aldı:smiley: keşke olsaydı diyorum. araca yapılmış olan masrafı anlıyorum, fiyat belirli bir noktaya gelirse sırf çok begendiğim için kendim almayı düşüneceğim.

Merhaba
Aracın satışı için arkadaşımdan ricada bulunmuştum ben yurtdışındaydım ilanı ekleyen de o arkadaşımdır arayan arkadaşlar onla görüşmüştür kendisine verdiğimiz bir fiyat vardı onun altına inmemesini söylemiştim ondan dolayı fiyat konusunda tutucu bir tavır sergilemiş olabilir.

Güzel ötesi bir ....şey....alanada satananada hayrlı olsun.

benim platonik şeysim gene hit almış:smiley:

böyle iyiyiz biz. bunun fiyatı düşerse ve de ben alırsam suzukiyi satmak gerekecek, e suzukiyi satınca bi binek almak gerekecek, sermayeyi tekere yatırmak demek olacak, bi sürü telaşe of anam of. böyle iyiyiz platonik platonik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri