Arama sonuçlarınız

1. emre_ozk

yeni lada niva

Ynt: yeni lada niva 4 kapılı niva uzun olduğu için dik teperleri aşarken orta kısmının takılma, askıda kalma ihtimali çok yüksek. Ayrıca 2 kapılıda bana yetersiz geldiğini düşündüğüm 1.7 82 bg'lik motorun 4 kapılı nivanın daha ağır olacağından dolayı daha yetersiz geleceğini düşünüyorum.

2. emre_ozk

4x2 binek otomobili 4x4 offroad aracına dönüştürmek

Ynt: 4x2 binek otomobili 4x4 offroad aracına dönüştürmek ilginç bir konu takip
  3. emre_ozk

yeni lada niva

Ynt: yeni lada niva 4 kapılı niva arazide 2 kapılı niva kadar başarılı olacak bir araç değil. Bir niva kullanıcısı olarak 4 kapılı nivaya alacağıma Suzuki veya defender alırdım.

4. emre_ozk

extreme LADA Niva ( yunanistan )

Ynt: extreme LADA Niva ( yunanistan ) Bir kupa niva kalmış yürüyen xj motor mercedes. Bu kadar uğraşmaya ne gerek gidip xj alsaydı.
  5. emre_ozk

Hangisini Alırdınız?

Ynt: Hangisini Alırdınız? Araziye çok girilmeyecekse seçenekler arasında yok ama. subaru alırdım.

6. emre_ozk

yeni lada niva

Ynt: yeni lada niva Hep derim nivada motor değişikliği şart 1600cc altı olsaydı 26-27 bin gibi bir fiyata alınabilcekti. 1,6 100 bg dizel olsun ilk alan kişi ben olurum. :)

7. emre_ozk

Niva'ya devam.

Ynt: Niva'ya devam. Balatadan balataya çok fark var. Ben 1 sene önce valeo sachs bulamadım. 100 lira olan hamers diye bir marka aldım şuan yarım debriyaj yapınca kaçırıyor. Birde yanık kokusu var.
  8. emre_ozk

Niva yakıt testi.

Ynt: Niva yakıt testi. 2005 nivamda her zaman ölçüm yaparım. lpg'de hiç bir zaman 11 litrenin altına düşemedim. 14 litrenin üstünede çıkmadım. Bir ara lpg'de 19 litre yakıyordum sebebi sistemde kaçak olmasıydı. Kaçak sorununu hallettim şuan karma kullanımda 100 km'de 12 litre tüketiyor...
  9. emre_ozk

yeni lada niva

Ynt: yeni lada niva 2012 nivalar türkiyeye geldi. Donanımda standart olarak abs klima elektrik destekli hidrolik direksiyon yol bilgisayarı vs. Birde içinde biraz değişiklik yapmışlar. Eski nivalarda gaz pedalında tel vardı şimdi elektronik yapmışlar gaz teli yok. niva 1,6 motor olarak ithal...

10. emre_ozk

DEFENDER 110 2.5 benzin+lpg mi dizel mi olmalı

Ynt: DEFENDER 110 2.5 benzin+lpg mi dizel mi olmalı ;D

11. emre_ozk

Ynt: DEFENDER 110 2.5 benzin+lpg mi dizel mi olmalı Defender alanlar hep memnun olduklarını söylüyorlar. Demek oda niva gibi bir alan birde satan sevinir. :) Bj70 bunları diyordum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-orjinal-diesel-orjinal-yayli-fj-70-77064598/detay
  12. emre_ozk

Ynt: DEFENDER 110 2.5 benzin+lpg mi dizel mi olmalı Vergi olayı olmasa L200 çoktan almıştm. Bunu ikinci araç olarak düşünüyorum. Veya toyota Bj70

13. emre_ozk

Ynt: DEFENDER 110 2.5 benzin+lpg mi dizel mi olmalı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1989-defender-2-5lpg-li-emsalsiz-79759328/detay/ Merhabalar. Bu linkteki araçlardan düşünüyorum. Bu aracın gazda yakıt tüketimi tahmini ne kadardır. 20 litre lpg tüketirmi.
  14. emre_ozk

Niva İçin Motor Yağı

Ynt: Niva İçin Motor Yağı 5/40 daha ince bir sakıncası olmaz herhalde.
  15. emre_ozk

Niva İçin Motor Yağı

Ynt: Niva İçin Motor Yağı 10/40 tan başka yağ kullanmayın. daha kalın yağlar 20/50 gibi lifterleri sıkılaştırıyormuş.

16. emre_ozk

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Ne kadar saçma karşılaştırmalar yapmışsınız. Bir arazi aracını çekince çekilen araçtan daha iyi arazi aracı oluyor onu anladım. 1 ay önce kar yağdığında komşuma gelen misafiri aracını (jeep 5,2 choreke) çevirmek isterken taralaya girdi Ve tarladan çıkamadı...
  17. emre_ozk

SATILIK İNSA TURBO LASTİK JANT

Ynt: SATILIK İNSA TURBO LASTİK JANT Çapı 68,2 cm denk geliyor ama dişli yapısı olduğu için 70 cm olabilir. Biraz daha büyük olsalardı alabilirdim.
  18. emre_ozk

Arazide Otomatik Vites Sorunu?

Ynt: Arazide Otomatik Vites Sorunu? Otomatik vitesin tek kötü yanı arazide marş motorunuz bozulursa öylece kalırsınız. :)

19. emre_ozk

Automatic locked differentials for NIVA from Russia

Ynt: Automatic locked differentials for NIVA from Russia http://www.ladaworld.com/product_info.php?cPath=2&products_id=111 havalı difransiyel kilitimizde var. fiyatı hesapladımda 2000 liraya denk geliyor.
  20. emre_ozk

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri ihaleden araç alanlar. Aracı aldık diyelim bize çekme belgeli olarak devrediliyor. Ben bu araca 1-2 yıl sonra tescil ettirip plaka çıkarsam olurmu.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR