Arama sonuçlarınız

1. cakmak88

X-trail Conta Yakması

Arkadaşlar selamlar. Daha önce sensör arızası yada termostatta bir sıkıntı vardır diye umduğum şey conta yakması çıktı. Geçenlerde aracım hararet yaptı (2003 model T30 kasa), gaza basınca hararet artıyor çekince azalıyordu. Bakımını da yeni yaptırdığım için suyundan şüphelenmedim fakat bir...

2. cakmak88

Motor Soğutma Suyu Sıcaklığı (ect) Sensör Arızası

Şükür ki sübaplar falan hepsi değişmiş... umarım daha iyileri olur ;)
  3. cakmak88

O zaman az kaldi üstadım benimki 208binde :)

4. cakmak88

Sorunu çözdük, bakim yaptirdim diye radyotördeki suyu kontrol etmemistim ama bi sebepten bu su eksilmis ve su haznesinde de kalmayinca hararet yapmiş. Kendi ustam japon arabalarindan pek anlamiyor egzozdanda biraz buhar görünce motor kapağı çatlak olabilir falan diye baya korkuttu ama arabanin...
  5. cakmak88

evet malesef fotoğrafları göremiyorum ama yinede verdiğiniz bilgi çok yararlı oldu en azından içim rahatladı yarın ustaya gideceğim bu konuda yönlendirme yapacağım. Çok teşekkürler

6. cakmak88

Merhabalar bende de 2003 model xtrail var ve geçenlerde çok soğukta çalışmama sorunu oldu ve bakıma soktum bujiler filtreler ve yağ değişti. Fakat bakım sonrası sabahları çalışınca titreme yapmaya başladı hatta vitese geçirip gaza bassam bile zoraki gidiyor sonrasında toparlanıyordu az öncede...

7. cakmak88

Boluda Kamp Alanları

Harika görünüyor en kısa zamanda gideceğim.
  8. cakmak88

26,12,2015 Hudoff Ömerli Baraji Kampi Görselleri

Harika olmuş. :D

9. cakmak88

X-trail Için Dodik.

Haklısınız fakat şöyle bir baktım, çamurluk ile kapı mesafesi çok az belkide bundan dolayı üreten veya takan görmedim. Ama Ankara içerisinde genede bakacağım.
  10. cakmak88

X-trail Için Dodik.

Arkadaşlar merhabalar. 2003 model X-Trail için dodik bakıyorum özellikle kaslı görüntü katması çok hoşuma gidiyor ama t30 kasalar için hiç böyle bir şey görmedim. Acaba gören bilen var mı ?

11. cakmak88

Xtrail T30 Lastik Tavsiyesi

Aynı araçtan bende de var ve lastik ebatlarım 215/65/16, bir yerden tavsiye üzerine hankook dynapro at lastiklerine bakıyorum fakat ebat değişikliklerinin ne gibi etkisi olur merak ediyorum. Mesela 215/75/16 yapsam lastikleri gibi. Çünkü istediğim ölülerde lastikler bulamıyorum bazen. Bu...
  12. cakmak88

Gezenbilir Ankara Grubu

Ad - Soyad: Mustafa ÇAKMAK Doğum Tarihi Ve Yeri: 1988 SOMA Memleket: MANİSA/SOMA Semt: YENİMAHALLE İlgi Alanı; Doğa yürüyüşleri, fotoğraf,kamp,balıkçılık,mantar safari ve hafif çaplı offroad'a ilgim var. Her türlü organizasyondan haberdar olmak isterim. Saygılar
  13. cakmak88

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Arkadaşlar Merhabalar. Hafta sonu için kanlıca mantarı aramaya gideceğim, Ben egeliyim bizim oralarda bu mevsimlerde genelde çıkar ama Ankara için durum nedir bilmiyorum hem bu konuda hemde ne tarafa gitmem gerektiği konusunda bilgili olan arkadaşlar varsa benide bilgilendirirse sevinirim...

14. cakmak88

Çobanlıktır Hayalim...

Çobanlıktır Hayalim...
  15. cakmak88

21-22 Kasım Kızılcahamam Yürüyüş Fotoğrafları

Harika bir gezi olmuş özellikle kanlıca olayı bitirmiş. Bende çıkmak istiyorum ama arkadaş bulamıyorum önümüzdeki hafta düşünüyorum mesela.
  16. cakmak88

Duster Makyajlı Yakalandı

Ynt: Duster Makyajlı Yakalandı Üzgünüm Görmemiştim Admin Konuyu Kaldırırsan Sevinirim Kolay Gelsin

17. cakmak88

Duster Makyajlı Yakalandı

Arkadaşlar linktede görüldüğü üzere dusterın gerçekten makyajlı hali geliyor umarım iç mekanda da düzeltmelere gidilmiştir. ( http://www.arabam.com/Haber/son-haberler-dacia-dustera-makyaj-geliyor/Detay-297068/ )

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR