Arama sonuçlarınız

1. selsun

Araç Üstü Çadırımı Satıyorum...

Araç üstü çadırımı satıyorum Free Camping Extreme-120 modelidir. 120cm genişliği ile 2 yetişkin için uygundur. 8cm kalınlıkta ve 28 Densite sünger yatak bulunmaktadır. Kumanda ile rengi ayarlanabilen led aydınlatması vardır. Aydınlatma aracınızın çakmak soketinden çalışabilmektedir. Özellikle...
  2. selsun

Köprü Ve Otoyol Ücretleri

Merhaba, 16/05/2019 tarih ve 2019/5-1 sayılı UKOME kararları bunlar. Daha sonra çıkmış başka bir karar bulamadım.

3. selsun

4. selsun

5. selsun

6. selsun

Kango Kamperden Transportere Geçiş

Sağlıklı günlerde kullanın, kullanımı keyif verir.
  7. selsun

Römorkla Ve Karavan Takili İken Hgs Sinifi Değİşİrmİ

Aracım vw carevella uzun tip. HGS 2. sınıf etiket var. sadece araç ile Batı İzmit giriş, Çamlıca çıkış 8.75₺ araç+çekme karavan ile Doğu İzmit giriş, Orhanlı çıkış 16.25₺ Herhangi bir işleme gerek kalmadan HGS hesabıma çekme karavanlı geçişim için 3. sınıf ücret alınmış. Çekme karavan ile...
  8. selsun

Her Yönü İle Başoğlu Karavani..

İyi dilekleriniz için teşekkürler Gezenbilir Ailesi, 146 km'lik ilk çekme karavan sürüş deneyimini yaptık. Caretta Amca'yı Maltepe Sahile parkladık. Park içerisinde ve yakın civarda tecrübe edinmeye ve keyf yapmaya devam edeceğiz. Selamlar...

9. selsun

Her Yönü İle Başoğlu Karavani..

Merhabalar, Çadır, araç üstü çadır şimdi de çekme karavan. Evet, artık gezmelerimizi çekme karavanla yapmak için caretta uncle çekme karavan sahibi olduk. Yarın Adapazarı'ndan teslim alıp, ilk çekme karavan sürüşümüzü de gerçekleştirerek İstanbul'a geleceğiz. Selamlar...

10. selsun

Satılık Araç Üstü Çadır

Merhabalar, Profil fotoğrafımda gözüken araç üstü çadırımı satıyorum. Free Camping Extreme-120 modelidir. 120cm genişliği ile 2 yetişkin için uygundur. 8cm kalınlıkta ve 28 Denste sünger yatak bulunmaktadır. Kumanda ile rengi ayarlanabilen led aydınlatması vardır. Aydınlatma aracınızın çakmak...
  11. selsun

2.el Araç Üstü Çadır Arıyorum

Merhabalar, Profil fotoğrafımda gözüken araç üstü çadırımı satıyorum. Free Camping Extreme-120 modelidir. 120cm genişliği ile 2 yetişkin için uygundur. 8cm kalınlıkta ve 28 Denste sünger yatak bulunmaktadır. Kumanda ile rengi ayarlanabilen led aydınlatması vardır. Aydınlatma aracınızın çakmak...

12. selsun

Satılık,araç Üstü Çadır,yan Tente, Tente Çadırı (yaşam Odası), Güneşlik 2 Adet

Merhabalar, Murat Bey’in araç üstü çadırının satılmasını takiben, kendisinin de izni ile benim araç üstü çadırımın da satılık olduğunu ilgilenenlerin bilgisine sunarım. Selamlar, Selçuk SÜNETCİ Araç üstü çadırım 2017 yılında Freecamping Bursa üretimi olarak üreticiden alındı. 120X200 cm olan...
  13. selsun

Karavan Ehliyeti

"Avrupa Birliğindeki karavancılar B sınıfı ehliyet ile 750 kilo üzeri karavan çekebiliyorlar (karavan + çekici araç 3,500 kiloya kadar). Türkiye’de bu olanak yok. Bu olanak olsaydı, Türkiye’de büyük bir çoğunluk 750 kilo altı karavana yöneldiği için, çekme karavan kullananların çok büyük bir...
  14. selsun

Karavan Ehliyeti

Merhabalar, ADAC ın aşağıdaki linkteki sayfasında ehliyetlerin arka kısmında "12" ile gösterilen ilave bilgiler kısmında ; kilit numara olarak "96" yazıyor ise "Kombinasyonun izin verilen toplam kütlesinin 4250 kg'dan fazla olmaması şartıyla, B sınıfı ve bir römorktan oluşan araç...

15. selsun

Iveco Daily 40c11 Otobüsten 4+1 Karavana Dönüşüm.

Merhabalar, Kolay gelsin, iyi gezmeler dilerim. Çalıştığınız mühendislik firması olan Makprom firmasının iletişim bilgilerini ve görüştüğünüz kişi bilgisini verebilirmisiniz. Yanıtınız için şimdiden teşekkürler...
  16. selsun

Lithium (lifepo4) Aküler Parasını Hak Ediyor Mu- Test

Merhaba, gri-mavi ve siyah-kahve kablolar akü kutup başlarına bağlı değilken ölçüm yaptınız mı ? bu şekilde ölçüm yaptığınızda ayrı ayrı ve toplam gerilim değerlerini okuyabiliyorsanız, sistem kablolarınız bağlı iken sıfır -0- okuduğunuz akünün sorunlu olduğunu düşünebilirsiniz. Bu aküye yük...
  17. selsun

Karavanlar Için Özel Üretim Ürünler

Merhaba, T5 carevella LWB için yaptığınız açılır tavan uygulaması oldu mu ? Fiyat verebilirmisiniz ?

18. selsun

Wolksvagen T4 Campervan Yapımı

Merhabalar kolay gelsin. İstanbul'da veya civarında iseniz, yatak kısmı mobilyalarını, tabii ki sizin aracın işi bittikten sonra yaptırmak isterim. İyi çalışmalar, selamlar...
  19. selsun

Almanya 2019

Hüseyin Bey, size ve eşinize geçmiş olsun, sağlıklar dilerim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,736
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri