Arama sonuçlarınız

1. B

Değirmendere Off-Road Keşif Gezisi (18 Ocak 2009)

Ynt: Değirmendere Off-Road Keşif Gezisi (18 Ocak 2009) ilk kez gelipte bu gezide hayran kalmamak elde degil cok güzeldi bu işi kesinlikle ilerletcem

2. B

Değirmendere Off-Road Keşif Gezisi (18 Ocak 2009)

Ynt: Değirmendere Off-Road Keşif Gezisi (18 Ocak 2009) *biz nissan 4x4 ekibi olarak ilk kez katıldımız bir gezide ilk gördügüm sey 4000 cc bir amerikan klasigi olan grandın hararet yapması :) *Ladalar gercekten güzel ilerledi bizde hayran kaldık ama nissanın yüksekligi ladalardan fazla idi...
  3. B

İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ...

Ynt: İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ... abi emin ol farkındayım bunun ve yandaş arıyorum kendime. ama hiç bişey olmazsa risk almam gözümün kesmediği yerden dönerim ....ŞENER

4. B

İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ...

herkese merhaba... hadi izmitin takımları;A tıkımı,L takımı,Z takımı..... ;D yok mu bu pazar gezi? Eğer hiç bişey olmazsa ben tek başıma gidicem ercova inönü tarafına ( tek başıma gezmeyi hiç sevmiyorum ama). Lakin başka fikri veya organizasyonu olan varsa seve seve iştirak etmek isterim....
  5. B

Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008)

Ynt: Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008) bana anlatılan şu motor kapaanda kapak var ya onu açtıın vakit elini koyunca üstüne hiç hava akışı hissetmeyecekmişsin.ne alaka bilmiyorum ama öyle diyo bakacaz yarın gidince arabaya bakmaya koycaz elimizi bakalım üfürüyo mu üfürmüyo mu...

6. B

Ynt: Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008) ;D şener lacivert cj5 ( standart ) ;D

7. B

Ynt: Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008) bu takım olayına bende varım Z takımı kulağa hoş geliyor beni de alırmısın yunus abi takıma...
  8. B

İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008)

Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008) süppeer.artık izmitte de böyle bir hareket olması gerekiyordu,bu olaya ön ayak olduğunuz için ordaki herkese teşekkür ediyorum.bu akımın sonuna kadar destekçisiyim.bu olayla alakalı üzerime düşen bişey varsa seve seve...
  9. B

9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008) herkese merhaba.bu organizasyona katılmayı bir hafatadan beri planlıyordum,ama malesef şirketimin muhasebecisi olan sofinin azizliine uğradım,ve pazar günü otobandan çamur içinde istanbula dönüş yapan araçları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri