Arama sonuçlarınız

1. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road çok teşekkürler.

2. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road teşekkürler.
  3. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road her ikiside var elimizde

4. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road teşekkurler.
  5. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road teşekkur ederim.

6. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road tesekkurler surekli video çekme imkanı olmuyor :( ama surekli yaşadığımız bi durum :)

7. gunday

XJ Böyle Zulum Görmemiştir !

Ynt: XJ Böyle Zulum Görmemiştir ! lastik şişirme yöntemi cok güzel kompresöre gerek yok :))
  8. gunday

Manisa Selendi'de Kar Gezisi (18 Şubat 2009)

Ynt: Manisa Selendi'de Kar Gezisi (18 Şubat 2009) evet seri bir arac değil diğerlerine nazaran biraz hantal :)
  9. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road evet dostum orasıda bizim sorumluluğumuzda

10. gunday

Manisa Selendi'de Kar Gezisi (18 Şubat 2009)

Ynt: Manisa Selendi'de Kar Gezisi (18 Şubat 2009) mitsubishi'nin arazi performansından memnunmusun bizde kullandık ama nissan ve ısuzu yerini tutmadı.

11. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road amin dostum bizde iki ilde 22 jeneratör bağladık yetmedi. :)
  12. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road teşekkurler

13. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road gecen sene çekmiş olduğum görüntüler ordu çambaşı yaylasına giderken http://video.google.com/videoplay?docid=-6965988677763555059
  14. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road evet yaza bişey kalmadı,bizim iş havalar güzel olunca dahada güzel oluyor.yazın buralar gerçekten cennet,ben aslında ankaralıyım 6 yıldır orduda yaşıyorum ama tam bi karadeniz fanatiğiğim bu iş sayesinde türkiyede görmediğim yer kalmadı bence en güzel yer karadeniz...
  15. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road aslında yine güzel heyecan yaptık bu kar yağışında ama görüntüleri çekme fırsatım olmadı yoğunluktan malum zamanla yarışıyorduk :) kendime bi kamera alıcam en kısa zamanda fotoğraf makinasıyla olmuyor :(

16. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road yaklaşık bir haftadır nete girmiyorum çünkü burda havalar yine kötüydü bu yüzdende arızamız çok oldu giresun ve ordunun bir çok yerinde elektirikler yoktu jeneratörlerle ayakta tutmaya çalıştık istasyonları kusuruma bakmayın.
  17. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road dostum çeken bilir değilmi ? :)
  18. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road evet ufuk çok haklısınız bende bir kaç cevap yazarak anlatmaya çalıştım ama yinede zamanı müsait olan arkadaş varsa o şartları kendisine yaşatabilirim. beni daha iyi anlar. :)

19. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road
  20. gunday

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road yapma hocam,dışardan zevkli görünüyor insanın gözüne,bu seni yanıltmasın arabanın gitmediği yerde tabana kuvvet,zevkli taraflarıda var tabi zaten olmasa bu iş çekilmez,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,707
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri