VoDaFoNeCeLL
" Birlikte yaşa, yalnız öl "
Aslında uzun zamandır gitmek ve hesaplaşmak istediğim bir yerdi Selendi'nin Çıkrıkçı köyü tepesi. Daha evvelki randevuda, kendisini traktör sayesinde yenebilmiştim. Fakat bu kez kendi çabamla yenmeye niyetliydim ve tam istediğim gibi yine kar yağmıştı.
Lastiklerin önemini bir kez daha kavramadım desem yalan olur. Geçen sefer işkence olan tırmanış ve saplanma macerası bu kez son derece keyifli bir tırmanışa döndü.
Aracı durdurup inerek video çekme şansım yoktu. Saplanabilirdim. Araç içerisinden ve camdan dışarı kolumu uzatarak çektiğim videoları yayınlıyorum. Tırmanış, tepedeki karda oyun, iniş olmak üzere 3 video kaydetmiştim. Fakat en keyifli olanını "karda oyun" kısmını çeken arkadaş kaydedememiş. Bu sebeple videoların kalanı ve tepedeki fotoğraflarımızla idare edicez artık.
işte tırmanış kısmının bir bölümü ;
inerken çekilen diğer bir bölüm ;
inerken çekilen son bölüm ;
tepedeki bir kaç fotoğrafımız da bunlar ;
İş gereği de olsa, gerçekten keyifli geziler gerçekleşiyor. Keyifli seyirler.
Lastiklerin önemini bir kez daha kavramadım desem yalan olur. Geçen sefer işkence olan tırmanış ve saplanma macerası bu kez son derece keyifli bir tırmanışa döndü.
Aracı durdurup inerek video çekme şansım yoktu. Saplanabilirdim. Araç içerisinden ve camdan dışarı kolumu uzatarak çektiğim videoları yayınlıyorum. Tırmanış, tepedeki karda oyun, iniş olmak üzere 3 video kaydetmiştim. Fakat en keyifli olanını "karda oyun" kısmını çeken arkadaş kaydedememiş. Bu sebeple videoların kalanı ve tepedeki fotoğraflarımızla idare edicez artık.
işte tırmanış kısmının bir bölümü ;
inerken çekilen diğer bir bölüm ;
inerken çekilen son bölüm ;
tepedeki bir kaç fotoğrafımız da bunlar ;
İş gereği de olsa, gerçekten keyifli geziler gerçekleşiyor. Keyifli seyirler.