Arama sonuçlarınız

1. trek71

İkinci Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Tekrar merhaba, Bu yazıyı Abant dönüşü Poyrazlar Gölü'nün kıyısından yazıyorum. Belki Mustafa Bey okur da Hymer'i ile ziyarete gelir; daha 2 gün burdayız :) Engin Bey: Böyle bir karavan aldıktan sonra eklenecek çok fazla bir donanım kalmıyor geriye. Benim karavana eklediklerim: -1 adet 140W...

2. trek71

5,25 Erba Karavan Denizli De ....

Karavanınız hayırlı olsun :) yeni yılınızı da bu vesile ile kutluyorum. Hayat kafa dengi bir eş ile çok daha keyiflidir ama yalnızlık da bir lükstür :) size imrenen çok kişi olduğunu düşünüyorum. Sent from my LG-H815 using Tapatalk
  3. trek71

Uzun Soluklu Karavan Yaşami Için Öneriniz

Merhaba, "En az 5 yıl gezgin yaşamak istiyorum" demişsiniz; pek güzel ancak ne kadar sıklıkla yer değiştireceksiniz? Yer değiştirme sıklığı önemli bir konu. 5-6m bir karavanla 2 gün orada 3 gün burada yapmak pek pratik değil. Gittiğiniz yerde minimum bir hafta kalacaksanız olabilir. Kendi...

4. trek71

Yaşam Aküsü 2

Merhabalar, Ben yaklaşık 3 senelik akü deneme-yanılma sürecim sonunda yeni akü alırsam Lityum-Demir-Fosfat denemeye karar verdim. Zira gözlemlediğim 3 vakada da (-tamam-belki istatistiksel olarak yeterli değil ama) Jel ve AGM akülerin derin deşarj özelliklerinin öyle çok da aman aman olmadığı...
  5. trek71

İkinci Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Merhaba Dostlar, Biliyorum ki bir süredir ikinci karavanımızla nasıl bir deneyim yaşadığımızı merak edenler var. Ancak önceki yazılarımızda anlattığımız hikayelerden sonra "sütten ağzı yanan .." deyişine uygun olarak biraz daha temkinli davranmak istedik; o yüzden bu yazıyı ilk 1.5 aylık...

6. trek71

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Az gezebilme durumunda fizibilite açısından haklısınız. Bunun bir ortası yok maalesef...Yilda birkaç kez tatile çıkılacaksa o paraya tüm aile 5-6 sene tatili otelde geçirebilir :)

7. trek71

Yurtdışından Çekme Karavan Alınması

Ynt: Yurtdışından Çekme Karavan Alınması Sonuçlarıyla ilgili herhangi bir sorumluluk kabul etmeyerek yorum yapayım. Benimkisi tamamen beyin jimnastiği; yoksa suça teşvik kapsamında değerlendirmeyin :) -Gümrük kapısından içeri girerken aracın arkasında karavan takılı olduğu kayda geçirilir...
  8. trek71

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Merhaba, Hikayemize okuyarak, yazarak katılmış olan, acılarımızı paylaşan, manevi destek veren tüm dostlara, karavancı kardeşlere teşekkür ediyorum. Bu başlık altında artık yazmayacağım, zira önümüzdeki güzel günler için yeni bir sayfa...
  9. trek71

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Bu başlığın noktası da bu resimler olsun :) Biz erdik muradımıza; darısı karavancı dostların başına!

10. trek71

Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ?

Ynt: Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ? Teşekkürler yönlendirme için. :)

11. trek71

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Adora 593 UP modeli bazı ekstralarla anahtar teslim 23.000 Eur gibi bir fiyata geldi bize. 5.93m 2.45m genişlikteki yürüyen evimiz için paraya kıydık anlayacağınız. Çekme karavan konusunu inşallah bu şekilde noktalamış olacağız.
  12. trek71

Cekme Karavan

Ynt: Cekme Karavan Az önce AL-KO Türkiye ile görüştüm. Maalesef perakende olarak şasileri satın almak mümkün değil. Sadece karavan/römork üreticileri için siparişle üretim yapılıyormuş.

13. trek71

Cekme Karavan

Ynt: Cekme Karavan Alko Türkiye'de ofis açtı. Oradan sipariş ile temin edilebilir zannediyorum. En azından ben bir mover almak için arayacağım; bunu da sorayım sizin için
  14. trek71

Cekme Karavan

Ynt: Cekme Karavan Hmm..o zaman 750kg altı diye boşuna konuşmayalım zira yüklü bir karavanın 750kg altı olması ancak teardrop'larda mümkün değil mi? En fazla irice bir teardrop olabilir. Yani karavan 2 kisilik teardrop değilse doğrudan ruhsat gerekeceğini düşünebiliriz -ki bence yorumunuz...
  15. trek71

Adria Action 361 Çekme Karavan

Ynt: Adria Action 361 Çekme Karavan http://www.adria-mobil.com/int-en/2015/caravans/action/#361-pd Yukarıdaki linkten inceleyebilirsiniz. Boş ağırlık: 827kg Bildiğim kadarıyla Adria'nın 750kg altı Aviva 370 modeli var. O da Türkiye'de mevcut ancak satıldı diye biliyorum. Adria Türkiye...

16. trek71

Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz

Ynt: Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz MB100'den çok memnunuz aslında; kompakt ve çok kıvrak bir karavan. 25 yıllık olmasına rağmen tüm donanımı gazla çalışıyor vs.. Sadece biraz elden geçmesi lazım; biz de yeni karavanı alıp 5-6 ay yok olmayı planladığımızdan araç...
  17. trek71

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Pino 4.25'i verdiğimiz karavancı kardeşimiz karavanı doğrudan fabrikaya götürdü. En son haber aldığımda kapanmayan kapısını düzelterek teslim etmişler. Biz de önümüzdeki hafta gelecek Adria Adora 593 UP'mizi bekliyoruz. Aslında daha evvel...
  18. trek71

Adria Action 361 Çekme Karavan

Ynt: Adria Action 361 Çekme Karavan Haftasonu bahsettiğiniz Action 361 modelinin içindeydim :) Adamlar yapmış bence ne diyeyim; içerideki kullanım alanı bizim eski 4.25'i aratmıyordu. Gidip içine girin; sağını solunu elleyin; son fikrinizi oluşturun; öyle alın derim. Genel olarak Adria...

19. trek71

Cekme Karavan

Ynt: Cekme Karavan Merhaba, Sorunuza şu şekilde yanıt verirsem sanırım bu forumdaki herkes hemfikir olur: Karavanın yolda aracın arkasında istem dışı gezmemesi için: 1) Kullanılan karavan şasi geometrisi hassas bir şekilde boy (x) ekseninde simetrik olmalı 2) Kullanılan dingilin özellikleri...
  20. trek71

11.TA1KT GELENEKSEL TEKİRDAĞ "FIELD DAY" ETKİNLİĞİ

Ynt: 11.TA1KT GELENEKSEL TEKİRDAĞ "FIELD DAY" ETKİNLİĞİ Teşekkürler; katılmayı planlıyoruz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri