Arama sonuçlarınız

1. iscanthere

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Huseyin Bey Merhabalar, yazdıklarınız çok güzel bilgiler, AGM ve GEL akülerin ömrünü azaltan maddeler arasında ise sonuncusu aklıma takıldı, uzun süre kullanılmayacak durumlarda tam şarj etmemek neden önemli acaba? çünkü ben daha önce ve şu anda da uyguladığım projelerde...

2. iscanthere

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Cem Bey, tam olarak öğrenmek istediğim buydu, teşekkürler, solar teknoloji bu hızla ilerledikçe ilerleyen zamanlarda bir çok mobil ortamda default olarak yerini alacak gibi duruyor.. keyif verici..
  3. iscanthere

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Cem Bey, Cennet&Yücel Çifti (hitabımda kusur varsa affola), teşekkür ederim, forumda yada daha iyisi bir kampta görüşmek dileğiyle :))

4. iscanthere

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 atila abi merhaba, su örneğiniz çok açıklayıcı olmuş. Arkadaşlar açıkçası bir karavan sahibi değilim, yeni yeni incelemeye merak salmaya başladım, ancak işim gereği solar panellerle haşır neşir olduğumdan kullandığınız sistemlerle ilgili aklımda bir kaç soru var, uzun süre...
  5. iscanthere

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Cavid Bey, Haşmet Bey ve Yusuf Bey teşekkür ederim :)

6. iscanthere

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Herkese Merhabalar, Forumda henüz yeni olduğum için öncelikle herkese selam ve sevgilerimi iletmek istiyorum, sonrasında yaşam aküleri ve seçimleri ile ilgili yazılanları okuyarak, birkaç satır eklemek istedim. Ferhat Bey'in (yaş ve tecrübe itibariyle önümde olduğunuzu göz...

7. iscanthere

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Herkese merhabalar, bir süredir okuyucu olarak aranızda yer almaktaydım, karavanlara olan ilgim işim gereği başlamış olsa da sonraları bu yaşam tarzına hobi anlamında da ilgi duymaya başladığımı fark ettim, henüz bir karavanım yok olsa da, teknik konularda...
  8. iscanthere

Eko Karavan Yola Çıkıyor

Ynt: Eko Karavan Yola Çıkıyor Cavid Bey, açıkçası karavancılık doğrudan hobilerim arasında yer almasada gerek işim gereği gerekse "karavan" konseptine hergün daha fazla kayan ilgim gereği bir süredir zaten okuyucu olarak aranızdaydım, sizin gibi bir çok büyüğüm ile bilgilerimi paylaşıp...
  9. iscanthere

Enerji Sorununda İlginç Bir Gelişme; Eko Karavan

Ynt: Enerji Sorununda İlginç Bir Gelişme; Eko Karavan Merhabalar, öncelikle bu forumdaki ilk mesajım olacağı için herkese merhaba demek istiyorum, iş için google da araştırma yaparken rastladığım forumda inanılmaz faydalı bilgi ve fikirlere rastladım, bende birşeyler katabilirsem ne mutlu...

10. iscanthere

Eko Karavan Yola Çıkıyor

Ynt: Eko Karavan Yola Çıkıyor Merhabalar, öncelikle bu forumdaki ilk mesajım olacağı için herkese merhaba demek istiyorum, iş için google da araştırma yaparken rastladığım forumda inanılmaz faydalı bilgi ve fikirlere rastladım, bende birşeyler katabilirsem ne mutlu bana, ekokaravanın izmir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri