Arama sonuçlarınız

1. S

Navara Pick-up Kasa Içi Ve Diş Kaplama Alinstech

Konuyu açan link vermemiş, cevap ta yazmamış, telefon bile bırakmamış, çok meşguller herhalde. Neyse, arayınca bulması zor değil TÜRKİYE'DE BİR İLK!!!!! ARAÇ KAPLAMA ALINSTECH 5 YIL GARANTİ - Sprey Boya ve Yapı Malzemeleri sahibinden.com'da - 238095377

2. S

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Hafta sonu hem izmire hem de bursaya gitmek için biraz fazla kısa bir süre değil mi?
  3. S

karagöl var o taraflarda... (nedense türkiyenin her tarafında bir 'karagöl' vardır).

4. S

Ankaranın konumu sayesinde karadeniz ,akdeniz ve egeye hemen hemen aynı mesafede olmasının avantajını unutmamalı Gezecek çok vakti olan emekli vatandaş için öyle evet, ancak günü birlik gezebilen çalışan vatandaş için pek avantaj değil.
  5. S

Hilüx Ln105 98 Model Ön Makasları Helezonlu Amortisör Ile Değiştirmek

ne diyelim, necati bey kolay gelsin, umarım sonuç gönlünüze göre olur. yanlız o esneme mesafesi kısa gelen amortisörlerin ömrü de kısa olmayacak mı?

6. S

Hilüx Ln105 98 Model Ön Makasları Helezonlu Amortisör Ile Değiştirmek

makas sistemini helezona çevirmek detaylı iş detayını bilmem ama uymadığı gözle bile görülen parçalarla yapılan iş yanlış iştir, o kadarı belli.

7. S

2003-2001 Suzuki Swift 1.3 Glx

Listede yazanlar doğruysa problem olacağını sanmıyorum.
  8. S

Direksiyon Titreme Sorunu

Tahminim o yükseltme kitini söküp orjinal parçaları takarsanız tamir işleminden sonra yeniden ortaya çıkma ihtimali azalır..
  9. S

Evt S1 Yollarda

O aracı yakın bir gelecekte üreteceklerinden ben biraz şüpheliyim. "E yapılabiliyor işte" deme çalışması gibi göründü bana. Makale yazıp bilmsel bir dergiye yollamak türünden bir çalışma. Biz bunları biliyoruz sizin de haberiniz olsun öğrenin, veya bizim bunları bildiğimizden haberiniz olsun der...

10. S

Evt S1 Yollarda

Yerli otoda ilk babayiğit Hacettepe oldu -Sayfa: 1 - Milliyet.com.tr

11. S

5.7 Motoru Nasıl Bilirsiniz ?

parçası çok ucuz muş. neden bilmiyorum ama sübap iticisi vs gibi şeyler yerli araba parasınaydı. yetkili servisteyken bir 5.7 300c toplarlarken sohbet etmiştim. Üretimini tofaşa mı vermişler:) Neden olmasın ne de olsa jeep te artık bir fiat markası, tofaş ta kuş serisinini artık üretmediğine...
  12. S

Mountainbiker's Photos

Sizin fotoğrafları özleyeceğiz. Eski fotoğrafların kaybolması teknik bir konu, çözülebilir de, çözülemeyebilir de. Site sahibi bilir.

13. S

2016 Toyota Hilux

4x4 modelinde elektronik kilitli diferansiyel olacağını da buradan öğrendik 2016 Toyota Hilux - release date,engine,specs,price,spy sanki alacakmışız gibi... merak işte.
  14. S

Lada Resmi Distribütörü ?

. Gerçi Bu yürüyen aksam ile niva 1.3 multijet niva 8-9 litreden az yakmaz. Bence 6 litreyi geçmez.
  15. S

Göynük Çubuk Gölü Etkinliği; 7-8 Kasım 2015

Güzel yermiş deyip haritaya bir baktım... ankara'da oturmanın talihsizliği belirdi haritada, nallıhan ötesi bir diyar. Emekli olacan vakit bol olacak ancak o zaman gidilir.

16. S

bu da çözümünü anlatıyor: Jeep Death Wobble malesef bahsttiği parçaların türkçe isimlerini bilmiyorum. bu da google tarafından yapılan tarzanca tercümesi. artık ne kadar anlaşılıyorsa.. Google Çeviri
  17. S

benim bildiğim o death wobble denen arıza sabit akslı araçlarda olabilen birşey. 98 model zj bu türden bir araç mıdır? ilave not: burdaki muhabbet doğruysa evet aynen öyleymiş. this guy is telling me that jeep grand cherokees dont have a solid fron axle ama öte yandan çok ta güven vermeyen bir...
  18. S

Honda Crv Hafif Arazi Icin Ne Kadar Konforlu Ve Ne Kadar Uygun?

Simdi tek tek araclarin eski modellerine gidip bu nasil bir dort cekermis diye arastirmam gerekiyor. Cahilken ne kadar mutluydum oysa :) Ben hepsini bildiğim halde gidip 1.6 motorlu 3 kapılı yeni vitaralardan aldım, ne diferansiyel kilidi var ne arazi şanzımanı, ama sürekli 4 çeker en azından...

19. S

Hangi model olduğuna göre değişiyor. Nerden mi biliyorum, hepsini kullandım:) Kullanmadım tabi. Burda yazıyor: Land Rover all wheel drive explained Liste uzun olduğu için ben size tabirlerin türkçesini yazayım. automatic all wheel drive: otomatik 4 çeker (crv gibi patinaja düşünce 4 çeker...
  20. S

Honda crv sürekli 4 çeker değil, önden çekişli, patinaja düşerse arkaya güç iletiyor. Yol tutuşun bu özellikle ilgili olduğundan ise şüpheliyim. Arkadan itişli olmasın ve bağımsız süspansiyonlu olsun yeter. Arazi kabiliyetine gelince, hiç kullanmadım gerçi ama patinaja düştükten sonra 4 çekmeyi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri