Arama sonuçlarınız

1. S

1.6jlx rampada durunca hararet göstergesi yükseliyor

Kol yataklarının, piston burçların,sekmanların vs değişim sebebi sadece hararet ise ve bozulmuşlarsa herhangi bir doğruluk kriteri yok, aynısının yenisi ile değiştirilmesi yeterli gözüküyor. Yok yanma odası hacmi değişti, bu motor da değişti, artık orjinal bile değil farklı ayar lazım...

2. S

Var rektifiyecinin başında duracaksın :D Durduk diyelim, doğruluk kriteri nedir?
  3. S

4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir?

4 silindirli suzuki motorları biraz da şanzıman tipinden kaynaklı sebeplerle ateşleme hatalarını hemen belli ediyor da 6 silindirli vx100 motoru için biraz ilginç bir durum, anlaşılan sizin bujiler tamamen yanlış bir tipmiş.

4. S

Peki bu işin doğru yapıldığından emin olmanın bir yolu var mı?
  5. S

Bu yeni antifrizler eski tiplerle aynı renkte oldukları zaman bile aynı değiller ve eski araçların üretildiği yıllarda kullanılan antifrizi bugün piyasada bulabiliyor musunuz bilmiyorum, iyisini rengini vs boşverip kimyasal içeriğine bakmak gerekebilir. Ve radyatörü suyla yıkama vs gibi temizlik...

6. S

Tata Xenon

Ucuz etin yahnisini bilmem ama ortada başka bir durum daha var. mrdnmz bildiğim kadarı ile LR defender kullanıyor. Bu alet eski bir tasarım olmasına rağmen üzerinde her tür donanım var, hem sürekli 4x4 hem arazi şanzımanı hem de orta diferansiyel kilitlenebiliyor Satın almayı düşündüğü araç ise...

7. S

Offroad Garajı Orçun Usta'dan 75 Wagoner th 400 şanzıman restorasyonu

Kolay gelsin. Bu sitede şanzıman sorunu gerekçesi ile konu çok açılıyor. 1-2 istisna hariç açılan konular da genelde amerikan araçları hakkında. Eminim arada bir cevap verip yardımcı olmaya çalışırsanız memnun olurlar.
  8. S

Tata Xenon

Daha bilindik markaların aynı fiyata satılan daha eski modelleri ile ilgili yedek parça sorunu yaşıyorsanız tercih edilebilir fakat kamyonette yedek parça sorunu daha hafif olur muhtemelen. O yüzden keyfe keder bir duruma benziyor.
  9. S

Sanziman sorunum var sanirim

Yağ seviyesini kontrol etmek lazım. filtre varsa tıkanmış ta olabilir.

10. S

2005 1.6 3 K Vitara Yakıt Problemi

Benimki biraz daha yeni bir model ama sürekli 4x4, ve göstergede 1lt / 10.3km hemen hemen sabit duruyor pek değiştiğini görmedim. Hesaplarsanız 9.7 lt/100km eder (benzin.) Uzun yoldaki hali bu, şehir içi dur kalk trafiğine pek girmedim. Eskiden rav4 vardı o daha büyük bir motorla daha az yakardı...

11. S

Otomatik Vites De Duruslarda Sarsma Ve Ses Sorunu!

Bu forumda bir hiyararşimi var eskiler konuya direk girer yeniler sirasini bekler ... bu nasil bir anlayis nasil bir tepeden bakistir.bu ve bunun gibi ukalalar yuzunden zaten bu forumda kimse kalmadi bari yenileri sogutmayin Tamam. Zaten vakit kaybından başka birşey değil hadi hoşçakalın. Biri...
  12. S

O doküman 2 lt model içinmiş. içinde araç hakkında her tür bilgi olmasına rağmen aynısının 1.6 versiyonu lazım malesef.

13. S

Buldum galiba. Rakkamlar parantez içindekiler hariç milimetre türünden gibi görünüyor. Parantez içindekiler inç (2.54 cm). Kitabın tamamı burda, http://www2.izook.com/wp-content/tech-library/FSM - Vitara 1999-2005 Engine Drivetrain Manual.pdf bilgileri kullanmadan önce motor kodunu kitaptan...
  14. S

Zaten ilk işim ayar yaprırmak ama subap ayarını bilgi olarak kullanıcılardan öğrenmek istedim Kaç sente olacağını soruyorsanız kullanıcı klavuzunda yazıyor olabilir. Biryerlerden onu bulmak lazım önce
  15. S

Modelde emme kaç egzoz kaç olmalı Öyle oynayacağınıza egzoz gazındaki oksijen miktarını ölçebilen biryerde ayar yaptırın bence...

16. S

Hararet Yükselmesi

radyatör kapağı uygun basıncı tutamıyor olabilir. radyatör eski ve tıkanmış olabilir su pompası sorunlu olabilir antifriz-su oranı antifrizden yana fazla bozuk olabilir motor contası çatlak olabilir
  17. S

Dahıatsu Feroza Aracıma Manuel Porya Kilitleri Arıyorum

Bu araçların parçaları hala daha bulunuyor mu? Merak ettim.
  18. S

1999 Lincoln Navigator 4×4

Otomatik Vites L200 problemleri bu açıklamayı ana sayfaya biryere koymak lazım sanırım :) (başlıkta otomatik vites l200 problemleri yazdığına bakmayın bu sizin sorunun cevabı).

19. S

Acil Yardim 1996 Blazer 4.3 Sıfır Motor

geçmiş olsun. bu problem ile ilgili yapmanız gereken şu: aracın kullanma klavuzunu bulup hangi tür antifriz kullandığını öğrendikten sonra belirtilen aralıklarda kutunun üzerinde yazan miktarda su ile karıştırarak (%50 tavsiye edilir genelde) motor soğutma suyunu değiştiriyorsunuz.. hepsi bu...
  20. S

2016 L200 Blizzard 4x4 At Offroad Modifiye Için Bilgi

Arka kasayı kısaltıp kesmek istiyoruz 2016 model arabanın kasası kesilir mi, kınıyorum:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR