PIKACU
Kamp III
arkadaslar sızden acıl yardım ıstıyorum.1996 blazer aracımda termostat arızası nedenıyle termostat orjınalıyle degıstı ve antıfırız eklendı.motor ısınmıyor kalorıfer ısıtmıyordu.degıstıkten sonra yaklasık 10 km yol yaptım herseygayet normaldı.kalorıfer ısıtıyor hararet normal sevıyede gosterıyordu.2-3 saat sonra eşim 10 km yol yaptıktan sonra eve yakın bır yerde motoru durdurmus tekrar calıstırdıgında kut dıye bır ses gelmıs ve sarsıntılı calısıyor ve eksozdan fena duman atıyordu.(bır bayanın araba kullanmasındanda tahmın edecegınız gıbı hararet yaptımı bılınmıyor )250 mt bu sekılde kullanıldı ve evın onune parkedıldı.sabah ılk once yagına baktım herhangı bır su karıstırma yoktu yag gayet normaldı.calıstırdım ve 500 mt yol gıderek tamırcıye goturdum.ılk once yagına baktılar yag normal fakat su eksıktı.suyunu tamamladıktan sonra calıstırdık aynı duman ve sarsıntı devamdı.1 dk bu sekılde calıstı.ve yagına baktık su karıstırmıstı.
velhasıl conta yakmıs dendı ve motor acıldı.1500 ıscılık uzerıne anlasıldı.rektefıye 1500 cıvarı tutar dendı.bugun acılması tamamlandı bır pıston kolu yamulmus bır pıston kafası surtunmeden kenarı baya bı deforme olmustu.gorunurde baska pek bısey gozukmuyor.sabah rektefıyecı gelecek bakacak.
sormak ıstedıgım sudur.
ıstanbulda atılgan otoda 4000 dolara motor var.sızce bunu toplamalımıyım.ne sartlarda toplamalıyım ne sartlarda motor almalıyım.daha uygun bulabılecegım bır adres telefon varmıdır.yarına kadar bu ısı cozmem gerekıyor.
aklıma cok sey takılıyor tecrubelerınızden yararlanmak ısterım.
tesekkur ederım..
velhasıl conta yakmıs dendı ve motor acıldı.1500 ıscılık uzerıne anlasıldı.rektefıye 1500 cıvarı tutar dendı.bugun acılması tamamlandı bır pıston kolu yamulmus bır pıston kafası surtunmeden kenarı baya bı deforme olmustu.gorunurde baska pek bısey gozukmuyor.sabah rektefıyecı gelecek bakacak.
sormak ıstedıgım sudur.
ıstanbulda atılgan otoda 4000 dolara motor var.sızce bunu toplamalımıyım.ne sartlarda toplamalıyım ne sartlarda motor almalıyım.daha uygun bulabılecegım bır adres telefon varmıdır.yarına kadar bu ısı cozmem gerekıyor.
aklıma cok sey takılıyor tecrubelerınızden yararlanmak ısterım.
tesekkur ederım..