Arama sonuçlarınız

1. S

2001 Disco 4.0 V8 Yazılım Uygulaması

Onlar da işte çarpıklığın yan etkileri. Bahsettiğiniz türden adeletsizlikler de dünyanın heryerinde var. Tüm bunlara ilave bizim bir de farkımız var, bakıyorsunuz adam güneş enerjisinin birim wattını petrolden daha ucuza çıkaracak yatırımı yapan şirket tespit etmiş, bak adamın patenti var...

2. S

Aslında bu ülkemizin adeletsizlik ve zulumlerinden sadece biri başka ülkelerin hurdaya çıkardığı yaştaki araçları bile onarıp binmek için büyük bedeller ödüyoruz.Bununda tek sebebi millet olarak bizi yolunacak kaz gibi gören hükümetlerimize top yekün isyan etmememiz.Bu millet uyanmadıkça bu...
  3. S

Şu kadarından eminim bu araç toyota ya da suzuki olsaydı o motor kesinlikle inmezdi. 15 yaşındaki toyota motorlarının durumu çok daha iyi olduğu için değil elbet. Bu servislerin yaklaşım farkını gösteriyor sadece. LR kullanan adam zengindir motor rektefiyesi bile "bakım" dan sayılır anlayışı...

4. S

Piyasadaki ustalar bu kadar ahlaksızmı yada sizler ekseri böyle insanlarlamı karşılaştınız beyler Tabi ki değil, sadece olayı biraz makaraya aldık affınıza sığınarak. Elbet 15 yaşında motor açılınca yapılacak birşeyler çıkar. Hatta aracı şöyle en az bir 7-8 sene daha kullanmayı düşünüyorsanız...
  5. S

Resimlere göre arıza kodu P308 çıkıyor, Arızalı Araç Sahibi "P294-motoru yağlayıp cilalayıp geri takmak lazım" da olabilir. Resimdeki arkadaşlar o işle meşgul gibi görünüyorlar. Her halükarda bi conta ziyan olacak gerçi, açmışken onu değiştirmeden kapatmazlar herhalde, ne iş yaptınız sorusuna...

6. S

Şimdiye kadar herhangi bir arıza bulunabildi mi?

7. S

2003 Wj 4.7 Ov Için Yükseltme Kiti Yardımı

Geçen hafta sonu gittiğim yerde her nasıl olduysa yolun yüzeyinde kırılmış 10 cm civarı buz katmanının altından akan su yüzünden ne tür bir problemle karşı karşıya olduğumu anlayamadığım için geri döndüm. Görebilseydim muhtemelen araba ordan yükseltme kiti olmadan da yavaş yavaş geçerdi. Bir...
  8. S

"Mizah" bir yana bence yanlış iş yapmışsınız, ama neyse geçmiş olsun. Sonuç umduğunuz gibi olur umarım. Bakım derken bizim kastettiğimiz şöyle boğaz kelebeğini bir temizleyelim, bujiler sorunluysa değiştirelim, bozuk sensör varsa el atalım türünden şeylerdi. Motoru indirip durup dururken...
  9. S

Sorun çıkarmayan motorun açılıp tamir edildiğini de ilk kez görüyorum, hadi bakalım burdan ne tür bir performans artışı çıkacak acaba.

10. S

Sanzuman Değişiyor.

Su alabilen şanzımanın içinde yağ nasıl sızmadan durabiliyor anlamadım ama geçmiş olsun..

11. S

Yeni Zorunlu Trafik Sigortası Hakkında

Bu 20 yaş üzeri araçların piyasadan çekilme konusu 2013'de abd'de merkez bankasını yöneten birilerinin "e yeter artık çok mu para bastık ne, biraz da frene basalım?" demesiyle sona ermiş gözüküyor, zira o noktadan sonra piyasalar allak bullak oldu, döviz aldı başını gitti, yeni araç fiyatları...
  12. S

Sizin servisler 15 yaşındaki arabalara bmw tarifesine göre bakım yapıyorlar sanırım. Kardeş marka ya:)

13. S

bütün sıvılar değişince bu arabanın performans problemi durup dururken çözülecek miymiş? 2000 liraya mı değişiyormuş? neyse olay kara mizaha döndü, birazdan sinirler iyice bozulur, ben kaçtım:)
  14. S

şimdiden 7500 lira fiyat kesinleşti peki açıklaması neymiş o faturanın komple motor mu yapıyorlar?
  15. S

silinmeden önce ben kodları gördüm P-138 "beklentileri yüksek kullanıcı hatası" P-141 "ingiliz işi tasarım hatası" P-167 "çipçi tayfası gaza getirme hatası" P-181 "bozulmamışsa mutlaka tamir edin hatası" P-144 "türkiyede doğup 15 yaşındaki arabalara mahkum olma hatası" P-199 "servise gözü kapalı...

16. S

Orçun Usta'dan 318 Chrysler Engine Rebuilt

İstediğimiz bir video yok aslında ama sizin bu mesajların amacı tanıtım olduğuna göre orçun-usta.com diye bir site adı alıp orada makaleler yazmanız, youtube'a videolar vs koymanız daha etkili olabilir. Orçun ustadan .... şeklinde onlarca konu açılmasını bazı arkadaşlar pek hoş karşılamıyor...
  17. S

Hararet Yükselmesi

ne zaman iyi birine denk gelecez Ellerinden geleni yapıyorlar işte bugün youtubeda bi video seğrettim adam motoru söktü orasını burasını ölçtü parçaların toleranslarına baktı bundan adam olmaz çıkmacıdan kullanılmış motor baksak daha ucuza gelir dedi direk çöpe attı. Bizim memlekette olsa ne...
  18. S

Burda da başka bir adam "mümkün olduğunca ekonomik bir yolla" bir motor nasıl tamir edilir onu anlatıyor: Bu ekonomik olanı olduğuna göre muhtemelen gerçekte yapılması gereken bundan biraz daha fazla ama onu da baştan söylüyor zaten. Merak eden varsa video part 2, part 3 ve part 4 diye başka...

19. S

Bu işi yapmanın daha iyi bir yolu var. Tamir aşamalarını anlatan bir videoyu youtube'a koyabilirsiniz. Bunun gibi: Adam honda şanzımanını açmış balataları değiştiriyor. İş uzun olduğu için sökme takma aşamalarının hepsi dahil değil ama bu kadarı da fena değil yani, ne yapıldığı az çok anlaşılıyor.
  20. S

Çip muhabbeti 15 yıllık teknoloji farkını kapatmıyor, onu o şekilde satıyorlarsa yanlış bilgilendirmeden sayılır. Bir motor çeşitli amaçlar için optimize edilebiliyor, bu iş için dışarıda o uydurma çipleri bırakın aracın ecu'sunun yerine geçen tamamen farklı sistemler satanlar bile var. Bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR