Arama sonuçlarınız

1. M

İstanbul civarı gezilerinize katılmak istiyorum

Ynt: İstanbul civarı gezilerinize katılmak istiyorum Merhabalar Ben Muhammed eger bir mail gurubunuz varsa muhammedturan@yahoo.com u da ekleyebilirmisiniz. Tesekkurler

2. M

ARAÇ TELSİZİ İLE EL TELSİZİ ARASINDAKİ İLETİŞİMİ KURMAK İÇİN TAVSİYE

Ynt: ARAÇ TELSİZİ İLE EL TELSİZİ ARASINDAKİ İLETİŞİMİ KURMAK İÇİN TAVSİYE Merhabalar Ben yaklaşık 1 hafta önce Baofeng UV 3r+ bir cihaz aldım. Bi kaç sorum olacak. 1) bu cihaz icin amatör telsizcilik belgesi sartmıdır? 2) bu cihaz cb midir yoksa pmr mıdır 3) cihazda VHF: 136~174...
  3. M

jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir

Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir Merhabalar Bu parçaları nereden edinebilecegimiz hakkında bilgi verebilirmisiniz. Tesekkurler

4. M

Jimny Yedek parçalar

Ynt: Jimny Yedek parçalar Merhabalar Bostancı servisinde Japon çıkma parca satan bi yer var. Ben ihtiyacımı orada buldum. Görgüğüm kadarıyla elinde sis farı, normal far falan vardı. Sizin ihtiyacınız olan seylerde olabilir bi arayın derim İyi gunler Ibrahim usta 0 216 575 93 47
  5. M

Büyük Lastik Takmak

Ynt: Büyük Lastik Takmak Merhabalar. Aslinda 215 75 R15 yazmak istemistim. Peki bu lastigi taktigimda tamponlarla ilgili bir islem Yaptirmak zorunda kalabilirmiyim. Cevabiniz icin tesekkur ederim

6. M

Büyük Lastik Takmak

Ynt: Büyük Lastik Takmak Merhabalar Benim bir sorum olacaktı. 1 Aylık 2009 Suzuki Jimny kullanıcısıyım. 215/75/R17 Kumo lastik takmak istiyorum. Bu lastik araç yükseltilmeden takılabilirmi ve takılırsa nasıl olumsuz etkileri olabilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri