Jimny Yedek parçalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan botiara Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,310

botiara

Ana Kamp
Yer
İSTANBUL
Merhabalar,

2004 jimny için;

Tavandaki çıtaların sol arka plastik kapağı,
Torpido gözü kapağı,
Teyp üstündeki havalandırmaların sağ taraftaki,
Stepne üzerindeki Suzuki yazılı jant kapağı,
Orijinal sis farı (servislerde çok pahalı) veya onun yerine olabilecek ebatta (varsa. denendiyse) farklı bir sis farı

parçalarını nereden temin edebileceğime dair bilgisi olan var mıdır? bazılarını çıkmacılardan bulabileceğimi öğrendim, daha önce bu tarz malzeme arayan bulan çıkmacılara gidenler varsa yardım rica ediyorum.

Ayrıca jantlarımda biraz paslı onları da boyatmak istiyorum daha önce bu işlemi yaptıran bildiği yer olan varsa o arkadaşlardan da yardım bekliyorum.

Etiketler

Ynt: Jimny Yedek parçalar

yurt dışına baksan diyorum..webde ara..özellikle ing.ve avustralyada daha yaygın..her türlü parça var..ben bizzat birkaç parça aldım memnunum..

Merhabalar

Bostancı servisinde Japon çıkma parca satan bi yer var. Ben ihtiyacımı orada buldum.
Görgüğüm kadarıyla elinde sis farı, normal far falan vardı.
Sizin ihtiyacınız olan seylerde olabilir bi arayın derim

İyi gunler

Ibrahim usta 0 216 575 93 47

bu araçlar süper de...birde şu parça işini rahat çözsek..ing,irlanda,austr.ve filipinlerde her türlü aksesuar ve parça var ve de ucuz..Bu ülke de ise bu tür araçlar üvey evlat muamelesi görüyor.Yurdışından alsak parçadan fazla nakliye artı sağlam gelecek mi endişesi vs..en sonunda sattıracaklar arabayı..ama elden çıkarmaya da kıyamıyoruz..bakalım bu iş nereye varacak...

selamlar çıkma parça istersen ikitellide çıkmaçı var eksper oto serkan usta

selam ikitelli de 3 tane çıkmacı öğrendim, bu araçlardan parçalayıp satan. İsimleri yanımda değil, önümüzdeki hafta gidip bakacağım. Buradan paylaşırım

slm.o çıkmacıları iyi bilirim..çıkma parça yenisinden pahalı..bana söylenen fiyata iki tane yenisini aldım ....
en sevmediğim şey fırsatçılık dır..

slm ne parça sorduğunuzu bilmiyorum ama aldığınız parça orjinalse sorun yok ama siz yinede buna fırsatçılık demeyin bulduysanız sorun yok her çıkmaçıda bulunmayan parçalar palı olur suzikinin bu sorunu var zaten

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR