Arama sonuçlarınız

1. yugokaan

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Ustamın dediğine göre benim musso gördüğü en temiz musso imiş. Şimdi bu entemiz mussonun arka defransiyal bilyası ötüyor, 800 lira, şaft ıstavrozları değişecek 350 lira, fren merkezlerinin tamir takımı yapılacak 250 lira, önler bağlanmıyor, hublar değişecek 600 lira, arka sileceğin motoru...

2. yugokaan

Merhaba arkadaşım. Şu rusyadan diferansiyel ve kilit olayını bi yüzyüze konuşabilir miyiz? Yüksel 05065826106 Merhaba arkadaşım. Şu rusyadan diferansiyel ve kilit olayını bi yüzyüze konuşabilir miyiz? Yüksel 05065826106
  3. yugokaan

Arkalara 7 cm get yaptırdım. Önler torsiyonla yükseldi. Maxiss 245 75 16 at taktık. Şu an bir tek önler bağlanmıyor. Onu da çmzdük mü tamamdır.

4. yugokaan

5. yugokaan

Bir arkadaşım arkadan önce öne kilit takmam konusunda ısrar ediyor. Musso için yazıyorum, arka hafif olduğu için yere daha az basıyor, o yüzden mümkünse ikisine birden, yoksa önce öne kilit takılmasından yana. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. yugokaan

Akis keçesi GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. yugokaan

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. yugokaan

Tabii, ilgilenşrim. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. yugokaan

Orjinal dedi. Kutusu var arabada. Yarın resmini atarım. Numarası yazıyor. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. yugokaan

Teşekkür ederim. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. yugokaan

Evet, aynen. Ankarada remin ettik ve yerine taktık. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. yugokaan

Teşekkür ederim. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. yugokaan

Harika bilgiler teşekkür ederim. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. yugokaan

teşekkür ederim, yükseltme için arka helezonların üzerine tornacıda 7 cm get yaptırıyorum. önleri torsiyonla yükselteceğiz, sonrasında da uygun lastik bakacağız. fotoları eklerim, daha önce offroad deneyimim ve arabalarım oldu, o yüzden kıyaslama imkanım da olacak. inşallah keyifli bir araç olur.
  15. yugokaan

Açamadım bağlantıyı. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. yugokaan

Haa satmak falan istemiyorum. Epey bi uğraşırım bunla ben. Keyifli olacak gibi duruyor. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. yugokaan

Teşekkür ederim. Memnun oldum. Şimdi ustam aradı, "orjinal keçeyi buldum" dedi. 40 lira imiş. Normal bir keçeden en az 4 kat pahalı. Hayatımda bikaç normal araba aldım. Onlardan da gıcık kapıp sattım. Ben de o usta senin bu usta benim gezip paröa aramayı seviyorum. Ama bu araç biraz daha sıkıntı...
  18. yugokaan

Merrhaba arkadaşlar, Ankara'dan yüksel Ben de yeni 1998 model 2.9 turbo intercoler musso aldım. Dakka bir gol bir; arka akis keçesinden yağ kaçırıyordu, söktük, keçeyi bulamıyoruz. Bizden önce takan da yanlış takmış, zaten o yüzden kaçırıyormuş. ölçümlere göre içi 35 dışı 63,5 olması lazımmış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri