Arama sonuçlarınız

1. alisaribal

Land Rover Defender 90

Ynt: Land Rover Defender 90 Bu blogda da belirteyim:Land rover direktörü phil popham 2013 yılında defenderın yenileneceğini açıkladı...

2. alisaribal

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri BU ARADA LAND ROVER DİREKTÖRÜ PHİL POPHAM YAPTIĞI AÇIKLAMADA 2013 YILINDA YENİ DEFENDERIN ÇIKACAĞINI AÇIKLADI...
  3. alisaribal

Land Rover Defender Günlük Kullanımı ?

Ynt: Land Rover Defender Günlük Kullanımı ? teşekkür ederim bilgilendirdiğin için yavuz abi.peki yeni kasa wranglerlara ne diyosun?

4. alisaribal

Ynt: Land Rover Defender Günlük Kullanımı ? yavuz abi haklısın sana sonuna kadar katılıyorum bencede keşke disco 98 den sonra kalkasaydı bilmiyorum gördünüzmü lr4 ü.aracın için tamamen range rover daki deriden plastik sert parça yok.bide şu havalı süspansiyon yok mu.tam yolda çaresiz kalmış...
  5. alisaribal

Ynt: Land Rover Defender Günlük Kullanımı ? sonuçta dediğiniz doğru dünyada bir numara şunu da unutmamak gerekir artık değişen şartlarda modelin tutunması zor.eskisi yenisinden daha çok var.bide işin finans kısmı var.gerçi siz benden daha iyi bilirsiniz.belki land rover defenderda fazla para...

6. alisaribal

Ynt: Land Rover Defender Günlük Kullanımı ? haklısınz ama işte ülkemizde yok ve ancak internetten binceleyebiliyoruz.birde mesela amerikada, airbag olmadığı için defender satılmıyor.heralde onuda koysa ingilizler amerikada çok satılır diye düşünüyorum.

7. alisaribal

Ynt: Land Rover Defender Günlük Kullanımı ? yavz abi peki ön sipariş versek tahmini fiyat ne kadar olur ?
  8. alisaribal

Ynt: Land Rover Defender Günlük Kullanımı ? ya aslında 2007 sonrası kasların tek eksiği biraz aktif güvenlik ve güçsüz motor.yani 2007 sonrası modelin 122 beygir olması biraz mantıksız değilmi?
  9. alisaribal

Ynt: Land Rover Defender Günlük Kullanımı ? ya ben baktım otokarda ama onlar sonakasa değil.son kasalar bildiğim kadarıyla türkiyede yok.

10. alisaribal

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu HOŞBULDUK.selamlayan veya selamlamayan bütün herkese selamlar.

11. alisaribal

Ynt: Land Rover Defender Günlük Kullanımı ? ya konu belki sapabilir kusura bakmayın ama birşey soracağım? acaba defenderın 2009 kasasını orjşnal olarak nereden getirtebiliriz ve tahminen ne kadardır fiyatı.cevaplarsanız çook sevinirim :D
  12. alisaribal

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm ben Ali SARIBAL.1991 doğumluyum bursada yaşıyorum öğrenciyim ve land rover hastasıyım.buraya tanışmak istediğim bilgili abilerimden bilgi almak ve onlarla muhabbet etmek için üye oldum.:D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri