Arama sonuçlarınız

1. H

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) bütçem çok kısıtlı,malum öğrencilik tamamen kendi imkanlarımla olacak.hatta geçen hafta murat 124 aracımı bu projem için sattım.bir süre daha çalışıp bütçe yapıp temmuz gibi projeye başlamayı düşünüyorum.uzun yıllar j9 taşımacılıkta babamla kullanmıştım gerçekten...

2. H

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) merhaba arkadaşlar, aranıza adanadan katılıyorum.burada otomotiv mühendisliği üniversite öğrencisiyim.aslen denizliliyim bir aksilik olmazsa bu yaz j9 karavan projemi sizlerinde bilgilerinden tavsiyelerinden faydalanarak gerçekleştireceğim umarım.
  3. H

5 Yaş Üstü Bir Minibüsü Karavana Çevirme Maliyeti ?

Ynt: 5 Yaş Üstü Bir Minibüsü Karavana Çevirme Maliyeti ? sağolun, peki iç dizaynı yaparken dikkat edilmesi gerek standartlar hususlar nelerdir? ruhsata kişi sayısıda işleniyormu ?diyelimki 2 kişilik diye yazıldı illaki 2 kişi için belli bir standarta göre yatak masa gibi şeylermi konuluyor ...

4. H

5 Yaş Üstü Bir Minibüsü Karavana Çevirme Maliyeti ?

merhaba arkadaşlar uzun süredir takipçinizim karavan hakkında muhabbet edebilecek insanlar bulmak zor. bu yaz bir karavan yapmayı düşünüyorum araç olarak ise peugeot j9 da karar kıldım.bu araçların ne kadar kalitesiz olduğunun farkındayım babamla uzun yıllar taşımacılık yapmıştık 3 tane...
  5. H

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan unimog ve karavan harika gerçekten gerçek anlamda dünyanın her köşesine gidebilecek bir karavan emeğinize sağlık nazar değmesin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri