Arama sonuçlarınız

1. fibonacci

ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ?

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? vallla inşallah lastikten dir yok sa yandım valla her gun işe gidip gelicem. bi de lpg tasarrufu için kit taktırmayı duşunuyorum bakarsınız ordan da biraz duşururum. zaman sinekten yağ çıkarma zamanı :)

2. fibonacci

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? 100 km de 23 litre yaktı öyle diyeyim o zaman. eskiden 1,7 tl olsa 23 litre=390 tl, şimdi 2 tl x 23 lt = 460 bi problem var arabada herhalde ama bakalım çözebilecekmiyim.lastikleri değiştiricem p.tesi o zaman tekrar haber veririm size.
  3. fibonacci

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? tekrar fullledim bakalım ne sonuç çıkacak.üstündeki lastik 31*10 galiba öyle bişey.genelde şehir içi kullandığım için lastikleriasfalt tipi yapıcam bakalım

4. fibonacci

4 gün önce 4,0 lerado aldım.sıralı sistem atiker var alırken araştırdığım kadarıyla 300 bin lira yakıyodu km de şehir içi. depoyu doldurdum test ettim şok yaşadım 465 bin lira yaktı.ustunde m7t lastik var bu kadar fark edermi yakışta.şehir içi için konulşuyorum tabi ki.
  5. fibonacci

12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur?

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? kısmetse p.tesi kavuşuyorum çok teşekkürler.ocak ta alım satım 20 tl ye duşuyo butun arabalar için :)

6. fibonacci

95 Modele Kadar 4000cc ZJ Arıyorum

Ynt: 95 Modele Kadar 4000cc ZJ Arıyorum kırmızı lerado yu aldım arkadaşlar çok teşekkürler ilginize.gerçekten çok temiz bi araç.

7. fibonacci

Ynt: 95 Modele Kadar 4000cc ZJ Arıyorum ejder arkadaşım sağol o kadar da inceledim sahibinden.com u gözümden kaçmış bu araba.sahibiyle konuşum bakalım artık yarın musait olursam gidip görmeyi düşünüyyorum.hayırlısı artık.
  8. fibonacci

Ynt: 95 Modele Kadar 4000cc ZJ Arıyorum bütçemi aşmasa zaten 5,2 alırdım da malum yakıt fiyatları :) aracınız çok güzel inşallah en kısa sürede satarsınız.
  9. fibonacci

İnegöl'de Off - Road Yapmak

Ynt: İnegöl'de Off - Road Yapmak gelde kıskanma şimdi :) emeğinize sağlık çok güzel resimler.

10. fibonacci

Ynt: 95 Modele Kadar 4000cc ZJ Arıyorum çok teşekkürler. laredo nun güncel bi lanı varmı acaba internette ? bide fiyatı nedir bilginiz varmı acaba.

11. fibonacci

Ynt: 95 Modele Kadar 4000cc ZJ Arıyorum düşünürüm düşünmesinede 185000 Dolar :) bide 5,2 çok teşekkür ederim yinede
  12. fibonacci

1995 model e kadar (vergiden dolayı) temiz JEEP ZJ arıyorum. Nakit yada 2004 model Opel Corsa dizel ile takas olabilir.

13. fibonacci

XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen

Ynt: XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen yazdıktan sonra kasko firmam la konuştum. opel Corsa aracımın 3 yıldır hasarsızlığı var.eğer dedim 92 model bi XJ alırsam ne kadar kaskosu dedim 350 tl dedi. yani şu anki kaskomu bozmadan devam edicem.sıfırdan kasko yaparsan da...
  14. fibonacci

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) herkese merhaba.. bende aranıza yeni katıldım.İstanbul da ikamet ediyorum.33 yaşındayım. Dalış ile ilgili soru sormak için girmiştim siteye şu anda JEEP XJ hastası oldum çıktım sayenizde :) :) çok yakın bi sürede XJ lıp aranıza katılmayı düşünüyorum.hatta belki...
  15. fibonacci

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Laura Pausini - La Soledad

16. fibonacci

Sahibinden Cherokee XJ 1991

Ynt: Sahibinden Cherokee XJ 1991 merhaba hayırlı satışlar. ben de xj almak istiyorumda. takas düşünüyomusunuz? yada şu anki güncel fiyatı nedir ? km de ne kadar yakar ? kaporta çok temiz duruyo boya varmı ?
  17. fibonacci

Ynt: XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen orayı oku burayı oku kafayı yedim sonunda :) açıkçası daha evvelden dediğim gibi Opel Corsa arabam var şehir içi 150 kr falan yakıyo.15,000-16,000 tl piyasası düşüncem onu satayım 4.0 XJ veya 4.0 ZJ alayım. aklımda da vergisi...
  18. fibonacci

Ynt: XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen yaş olarak değil de motor cc olarak mı bir kademe aşağıya düşüyor yani ? bu daha iyi sanki o zaman mirkan arkadaşımızın yıllık 552 tl ye geliyor. bu super oldu vergilerden çok çekiniyodum açıkçası . valla bu bilgi için çok...

19. fibonacci

Ynt: XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen bana vitara al diyosun ama sen ZJ ye biniyosun nasıl olucak bu iş :)
  20. fibonacci

Ynt: XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen normalde 394+394 =788 tl yıllık. ama arabanın kasko değerinin 12000%5 i= 600 tl yapıyo senelik. sende 300+300 ödüyosun ocak ve temmuzda

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri