XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fibonacci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,343
Ynt: XJ ve ya Frontera 15,000 civarı almak istiyorum öneri lütfen

orayı oku burayı oku kafayı yedim sonunda :smiley:

açıkçası daha evvelden dediğim gibi Opel Corsa arabam var şehir içi 150 kr falan yakıyo.15,000-16,000 tl piyasası
düşüncem onu satayım 4.0 XJ veya 4.0 ZJ alayım.

aklımda da vergisi ve yakıt harcaması var.
bi yanım zj al gösterişli diyo
bi yanım xj al daha masrafsız olur diyo.

sonuçta işe gider gelirkende kullanıcam.butçem jeep almaya yetiyo ama daha sonrası duşunduruyo vergisi yakıtı vs.

bi de mesela 93 model xj ve ya zj nin kasko bedel listesi nedir ?
kasko yaptırmaya kalksak ne kadar tutar ?

Etiketler

eski arazi araçlarının kaskosunu bazı f,irmalar hiç yapmıyorlar. Bu nedenle yapanlar da ciddi rakamlar istiyorlar. Eski arazi araçlarının büyük kısmının kaskosunun olmadığını düşünüyorum.

yazdıktan sonra kasko firmam la konuştum.
opel Corsa aracımın 3 yıldır hasarsızlığı var.eğer dedim 92 model bi XJ alırsam ne kadar kaskosu dedim 350 tl dedi.
yani şu anki kaskomu bozmadan devam edicem.sıfırdan kasko yaparsan da kasko bedeli 12500 civarı.
şu an 550 tl kaskom eğer 92 XJ alırsam 350 tl :smiley: 200 tl bana geri ödeme yapıcaklar

concrete' Alıntı:
eski arazi araçlarının kaskosunu bazı f,irmalar hiç yapmıyorlar. Bu nedenle yapanlar da ciddi rakamlar istiyorlar. Eski arazi araçlarının büyük kısmının kaskosunun olmadığını düşünüyorum.

1997 niva ve 1996 suzuki x90'ı yapı kredi sigortadan kasko yaptırdım (20 yaşına kadar araçlara kasko yaptıklarını söylediler) geçen sene, senesi dolmadan suzukide küçük çatlaktan dolayı ön cam değişti orijinal ön cama 750 tl ödediler ve hasarsızlık indirimi de bozulmadı. Kasko her halükarda karlı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri