Arama sonuçlarınız

1. dunyaufak

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi gölyakada yavaş yavaş kar yağıyor. inşallah istediğim kadar yağarda eve kapanırız ;D

2. dunyaufak

Düzce / Gölyaka - Kardüz Yaylası Gezimiz

Ynt: Düzce / Gölyaka - Kardüz Yaylası Gezimiz kuzen iyi reklam yapıyorsun valla. güzel bir organizasyon yapılabilir bizim yaylaya.
  3. dunyaufak

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi burada daha yeni başladı ince ince yağıyor. dün ve bugün yağmamıştı. hava çok soğuk her taraf bu içinde belediye çalışmıyo :D :D :D orada ne var ne yok. bu arada benim arabanın arızaları tespit edildi bi çok parçası yurtdışı dediler, viraz denge malzmeleri...

4. dunyaufak

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi slm arkadaşlar. fatih gezi ile ilgili bir değişiklik yok dimi?
  5. dunyaufak

İlk Ruhsat Sahibinden Toyota 4runner

Ynt: İlk Ruhsat Sahibinden Toyota 4runner güncel

6. dunyaufak

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi haklısın baya geç oldu hayırlı geceler allah rahatlık versin, rasgele.

7. dunyaufak

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ben genelde pazar günleri çıkıyorum,saban erkenden. bugün biraz kar yağınca bikaç arkadaşım akşam beki için efteni gölü kenarına gitmiş 3 tane ördek avlamışlar.nasipse bende pazar sabahı beke gidecem, bu sene çok fazla göç yok ama ne çıkarsa şansımıza.
  8. dunyaufak

Gezenbilir Düzce Grubu

Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Gökhan Uzun Doğum Tarihi: 08.10.1983 Memeleket: Düzce Semt: Gölyaka İkamet: Gölyaka - Merkez İlgi alanı: Off-road, Doğa sporları, avcılık Meslek: Esnaf Medeni Hali: Evli, 1 çocuk.
  9. dunyaufak

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi evet sadece biz ayaktayız sanırım. bu saatte pek kimse olmuyor genelde.

10. dunyaufak

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi düzceden sakarya ya iyi geceler ben ayaktayım ;D

11. dunyaufak

Ynt: İlk Ruhsat Sahibinden Toyota 4runner güncel
  12. dunyaufak

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sağolun arkadaşlar. konuşuruz tabiki avcı adamın konuşacak çok şeyi vardır:) . bu arada vakit iyice geç oldu ben kapatmak zorundayım forumdaki arkadaşlara iyi geceler diliyorum, görüşmek üzere.

13. dunyaufak

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi resim ekleyemedim ama. aracım zaten ilanlarda var. ayrıca bir link gönderiyorum oradan bakabilirsiniz. evet fazlasıyla av merakım var malesef zehir gibi:) http://www.sahibinden.com/4runner_turkiyede_tek-rakipsiz-74WQQaXQQ18582126WQQpXQQdisplayitem
  14. dunyaufak

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Diğer arkadaşlarında bu konuyu değerlendirmeleri önemli. daha 10 gün olmasına rağmen katılım çok iyi ve dahada iyi olacak inşallah, o yüzden bu organizasyonu ölümsüzleştirmek harika olur... kişisel çekimlerde olacaktır mutlaka ama bir bütünün görünmesi çok...
  15. dunyaufak

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mrb baran. konuştuğumuz konuyla ilgili fikrin nedir?

16. dunyaufak

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mrb. konuralp ozaman bu konunun üzerinde biraz dursak iyi olur sanırım, diğer arkadaşlarında görüşünü alıp bi karar veririz. siz nereden katılıyorsunuz? sakaryalımısınız?
  17. dunyaufak

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi arkadaşlar iyi geceler. gerçi saat çok geç oldu bu saatte kimse yoktur sanırım. ben bu organizasyona düzceden katılacağım. daha önce arkadaşlardan birisi yerel basından bahsedince bende bişeler eklemek istedim. bu organizasyonu başından sonuna kadar kayda...
  18. dunyaufak

Ynt: İlk Ruhsat Sahibinden Toyota 4runner SAĞOLUN İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER.

19. dunyaufak

ARAÇ İLK RUHSAT SAHİBİNDEN SATILIKTIR. TÜM BAKIMLARI YAPILMIŞTIR. ARAÇ KAMOFLAJ GİYDİRMELİDİR. AVCILARA ÖZEL 2 ADET SUNROOF MEVCUTTUR. ARAÇ ÖN VE ARKA TAMPONU 10mm SAÇDAN ŞASEYE BAĞLANARAK MONTE EDİLMİŞTİR. SAĞLAMLIĞINI KONUŞMAYA DAHİ GEREK YOK. ÖN TAMPON İÇERİSİNE VİNÇ MONTAJI İÇİN ÖZEL BÖLÜM...
  20. dunyaufak

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi slm arkadaşlar ben düzce' den gökhan. fatih' in halasının oğluyum.bana zehiri verdi.bir aksilik olmazsa bende katılmak istiyorum geziye.görüşmek üzere

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri