Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yine bir klasik daha land rovers...
süper kareler. elinize emeğinize sağlık. gitmek isteyipte gidemeyen bizleri böyle coşkulandırdığınız içinde ayrıca teşekkür ederim. bol çamurlu günler olsun :)
Ynt: 1995 KİA ROCKSTAR 2.2 DİZEL HAKKINDA YARDIM
bence parça sıkıntısı olan bir araç iyi karar verilmeli. niyetim kimsenin malını kötülemek yada aklını çelmek değil yanlış anlaşılmasın. Sadece nacizane fikrim.
Ynt: çıkma parça
Çok geçmiş olsun. Varsa arka kafalık ve sürücü kapısı ışığının kapağına talip olabilirim. Özelden fiyat verebilirseniz sevinirim. Tekrar çok geçmiş olsun.
Ynt: Ankara'da Makul Yedek Parçacı Yardımı
iyi niyetiniz ve yardımcı olmaya çalıştığınız için öncelikle teşekkür eder saygılarımı sunarım. uygulama konusunda tavsiye edeceğiniz kimler var ? tecrübelerinizden faydalanmak isterim. görüşmek dileğiyle.
tekrar teşekkürler cvy hüseyin beyle irtibata geçtim, fiyatları uygun hemde orjinal usa. parça aldım. tavsiye ederim.
çok özür dilerim yazmadığım için. 96 model zj araç. yürüyen parçaları lazım. mekanik ve bakım parçaları daha çok. teşekkürler.
Ynt: Bende Grand Cherokee ZJ Sahibi Olarak Aranızdayım
Burak bey oncelikle cebınız icin cok tesekkur ederim. Peki bu demiri isletmek istesek ne yapmam gerekir ?
Arkadaşlar merhaba dün bende 96 model zj sahibi oldum. Fotoları en kısa sürede sizinle burada paylaşacağım. Ama bazı sorunlarım var sizlerin yardımına ihtiyacım var. Öncelik olarak aracımda çeki demiri var ama ruhsata işli değil. Haziran ayında muayene var. ne yapmam lazım ? aynı şekilde lovato...