Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EldenEle Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,626

EldenEle

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Sanırım bu bölüm yeni açılmış yeni değilse de ben yeni fark ettim bu nedenle satılık vasıta bölümüne vermiş olduğum ilanı bu bölümde tekrar yayınlıyorum, her yere ilan veriyormuşum gibi bir izlenime kapılmayasınız diye bu açıklamayı yapma gereği duydum.

Jeep CJ serisi ( CJ 5-6-7-8 ) arazi araçlarına takım veya tek olarak dıştan vidalı geniş çamurluk ağzı ( dodik ) üretmekteyiz.

Bahsedilen araç haricinde başka marka ve model arazi araçlarına uygun ürünümüz yoktur olduğu zaman ilana bilgi notu eklenecektir, lütfen ısrarla aracınıza uyumlu ürün olup olmadığını sormak için aramayınız..!

Hazırda ürün mevcut değildir sipariş üzerine üretim yapıyoruz, 1 adet çamurluk fiyatı 85 TL olup temizlik maksatlı mat siyah renkte boyanmış şekilde gönderilecektir bunun haricinde boya, montaj, aksesuarlar vs. fiyata dahil değildir.

Detaylı bilgi için 0536 814 51 58 arayınız.

Bol çamurlu günler dilerim.

Erkan Coşkunsoy

396-1647-thickbox.jpg

396-1653-thickbox.jpg

396-1654-thickbox.jpg

Etiketler

Ynt: Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk

Başlıkta hangi araçlar için yaptığını belirtmiş topik sahibi ama belli mi olur başka araçlara da yapar mı diyorsunuz

İlan günceldir, şuan elimde hazır vaziyette bir takım dodik var, bundan sonra vakit bulduğumuz zamanlarda üretim yapıp stokta bulundurmaya çalışacağız, gerçi bunu uzun zamandır yapmaya çalışıyoruz ama maalesef hayata geçirmek düşünmek kadar kolay olmuyor..

İlan aşağıdaki gibi güncellenmiştir.

Adet Fiyatı 85 TL
Takım Fiyatı 300 TL

Saygılar.

İlan günceldir, şuan hazırda 2 adet arka dodik var takım isteyen olursa sadece önleri hazırlar teslim ederim bilginize..

Ürün gönderdiğim illeri ve müşterileri referans olması için buraya ekleyeceğim ama etik olur mu ona karar veremedim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri