Arama sonuçlarınız

1. M

Pathfinder Kullanıcıları

2 yıldır r50 path kullanıyorum Lpgde 60 kurus cıvar yakar bence normal.parçaları pahalı değil ve bulunuyor.Konfor ve kalıte olarak çok memnun kalırsınız.

2. M

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

general at2 kullanıyorum baya baya memnunum, at3 daha asfalt kullanımına uygun arkadaşım kullanıyor tavsiye ederim,f/p oranı gayet iyidir.
  3. M

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

K02 arazi ağırlıklı bir at dir, ona göre bilip almak gerekir,sürekli asfalt kullanımına gelmez aslında.

4. M

Jeep Cherokee Güç Kaybı Düşünceleriniz.

Bu arabadan anlayan servise giderseniz söylerler performans nasıl. Turbo sorunu çekişte çok fark eder bu arada
  5. M

2016 Toyota Hilüx Lastik Seçimi

kARMA Kullanımda güzel lastiktir kar çamur asfalt.Tavsiye edilir

6. M

Freelander Çalışmıyor!

Marş var ise,ateşleme sisteminde problem olabilir,distrubutor tevzi makarası kontrol edilmeli.Marş yok ise sigorta olabilir.

7. M

Grand Cherokee 4.7 Wj Alacağım Yardım Lütfen

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-jeep-sahibinden-2001-model-arazi-gormemis-oynanmamis-812230708/detay Bu araba güzel gibi duruyor
  8. M

Grand Cherokee 4.7 Wj Alacağım Yardım Lütfen

Bu tip arabalarda geçmişte neler değiştiği ve sahibinin bilgili ve titiz olması önemli Yazıldığı gibi gerekli parçalar değişmiş, temiz kullanılmış 200 bini tercih ederim, nasıl kullanıldığı belli olmamış 110 120 bine. Benimde başıma geldi benzer olay. sonuçta 120 bindeki araçta temel bazı...
  9. M

Arazi Ve Şehir İçin Uygun Lastik ?

Yakın arkadaşlarımın çoğunda var, çok iyi bildiğim lastik.Yurtdışında da en yaygın at lastiklerden biri. Bf atden daha üstündür.Sessiz ve karda başarılıdır.eksisi hamuru çok uzun ömürlü değil. Ebat sorunu olabiliyor yoksa belkide en iyisi ama f/p oranında general iyi. G yearda bf gibi hatta...

10. M

Infiniti Qx4 Lpg Sorunu

Bloğun ortasında bir tane diye biliyorum, genelde hata verir ama aracın çalışmasına çok etki etmez, bendede ara ara yanar mesela,arkadaşlarda da öyle. Başka bir şeyden olmasın, kronik distrubutor sorunu vardır tekleme yaptırır?

11. M

İğneada Longoz Ormanları Milli Parkı

Hamam Gölü yolu bildiğiniz offroad parkuru,bir yerden sonra ilerlemek zor zaten. Mert gölüne de gelmeden büyük su birikintisi olması lazım 1 metre gibi vardır,geçmesi gene zor:)
  12. M

Derin karda iyidir, buzlu karda kış lastiği kadar olmasa da yakındır,yani iş yapar genel olarak.

13. M

Bf at ağırklı asfalt kullanımına çok gelmez,kısmen çamur ağırlıklı bir at, yağışta ve uzun dönem kullanım sonucu hamuru aşınıyor. Bu tarz kullanım için general grabber at2 öneririm,2sinide kullandım,hem hamuru daha iyi/dayanıklı hemde daha ucuz. Daha asfalt kullanımı var ise grabber at3 modeli...
  14. M

4l Modu Olan Suv Modeller

Güzel Konu Sorentoda var evet,Freelanderlarda varmı mesela? Yeni nesil sportage tucson vs onlarda yok dah adoğrusu çoğu araçta yok.
  15. M

Off Road Sis Lambası

Açma kapama düğmesi varsa muayenede sorun olmuyor, bu ara polisler taktı kapak örtü bulunması gerekli diye ancak küçük yerlerde sorun olmaz.

16. M

Grand Cherokee 2.7 Td (2003) Ve Pajero 2.8 Td (2000) Karşılaştırma

Kendi fikirlerimi söyliyim, yol ağırlıklı cheroke daha çok keyif verir,pajero biraz daha off road ağırlıklı ve dayanıklı. Parça jeep kolaydır.
  17. M

Grand Cherokee Zj Hakkında

Gerilerde yazılmış başlangıç/orta seviyelerde gezi amaçlı mt lastiklere bilmem kaç cm yükseltmelere gerek kalmıyor,duster suzuki filan çoğu yere giriyor çıkıyor. Görüntü ayrı bir olay bir yerden alırken bir yerden mutlaka veriyorsunuz bu işlerde, onun için beklentiyi iyi ayarlamak lazım. Wj ler...
  18. M

Grand Cherokee Zj Hakkında

Ağır arazi ile işin yoksa 7-8cm in üzerindeki yükseltme işine girme, bir sürü ilave parça maliyeti hesap kitap işin içine girer cebe ve kafaya zararı olur. Zaten başlangıçta çoğu insan dev yükseltmeler istiyor yapıyor ama ne kadar gerekli o ayrı.

19. M

2. El Araç Piyasası Fırsatçılığı ...

Tabikide yüzdesel parabolik eğri var orada, sıfıra yakın araçta değer kaybı daha çok olur 2003 ile 2000 arasında çok fazla olmaz.
  20. M

2. El Araç Piyasası Fırsatçılığı ...

Normalde bir aracın sıfırı ile 2. el aynı modeli arasında max yüzde 10 fark olurdu, geçen seneki sıfırda fiyat artışından sonra makas açıldı, ve o makas kapanmaya başladı krediler düşünce talep artıp arz talebi karşılayamaz durum geldi+sıfırda araçta kalmayınca talep komple 2. ele kaydı.Kiralama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri