macellaio
Yeni Üye
öncelikle merhabalar. çok büyük bir zj hayranıyım ve şu sıralar zj aramaktayım. benim için maddiyat çok önemli değil fakat off road araçları hakkında en ufak bir bilgim yoktur (ama küçüklüğümden beri aşırı aşırı seviyorum). şu an da birkaç ilan beğendim açıkçası ve siz değerli tecrübeli arkadaşlarıma, abilerime sorarım. bu araçlara (tercihen 5.9 istiyorum) 60.000 üstü vermek mantıklı mıdır? aldıktan sonra hiçbir şekilde orasıyla burasıyla uğraşmak istemiyorum. şahsi düşüncem 30-40 verip tekrar üstüne 10-20 harcayıp o fiyatlara gelmesini istemiyorum. alıp 60'a 70'e alıp düzgünce kullanmak istiyorum. şahsen internette baktığım ilanlara göre söylediğim fiyatlardaki araçlar oldukça sağlam ve bakımlı duruyorlar. off road kitli istiyorum, çok ağır off road yapmayacağım ama stok halini beğenmiyorum aracın. mümkünse çok yüksek olsun. kafam esip dağa taşa da dalayım diyorum (aşırı hard yerler değil tabii ki). sık sık kamp yapmaya oradan oraya gitmek için kullanacağım ve ilk kez eski model ve yüksek bir araç kullanacağım. ve mümkünse lpg'siz kullanmak istiyorum. (5.2 ve 5.9 tercihlerim)
örnek olarak kafamdaki araç için bu linki bırakıyorum. eğer link silinirse belirtiniz fotoğraf olarak koyacağım. Jeep / Grand Cherokee / 5.9 / Limited / 5.9 IRON ROCK OFF ROAD SIFIR VİZE sahibinden.comda - 751325196
sizlerden önerim bu araçlarda neye dikkat etmeliyim (yükseltilmiş olanlara 7"lik yükseltmelerden bahsediyorum).
60-70.000 üstü olan araçlar temiz midir? dayanıklı mıdır? sizce alınır mı yoksa gereksiz fazla mıdır? tam olarak kafamda ki istediğim araç linkteki araçtır. yardımlarınıza ve her türlü yorumunuza açığım. şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
örnek olarak kafamdaki araç için bu linki bırakıyorum. eğer link silinirse belirtiniz fotoğraf olarak koyacağım. Jeep / Grand Cherokee / 5.9 / Limited / 5.9 IRON ROCK OFF ROAD SIFIR VİZE sahibinden.comda - 751325196
sizlerden önerim bu araçlarda neye dikkat etmeliyim (yükseltilmiş olanlara 7"lik yükseltmelerden bahsediyorum).
60-70.000 üstü olan araçlar temiz midir? dayanıklı mıdır? sizce alınır mı yoksa gereksiz fazla mıdır? tam olarak kafamda ki istediğim araç linkteki araçtır. yardımlarınıza ve her türlü yorumunuza açığım. şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.