Arama sonuçlarınız

1. SERKANEFE

Kış Uludag Planı

Merhaba, bu izin verilmeme durumu benimde canımı sıktı açıkcası. Şu aralar uludağda nerde kamp atarım ayrıca sabahlarıda kayarım diye gezinirken konuya rast geldim, gerçekten saçma bir durum oysaki.. Araca webasto ısıtıcı alıp araç içinde yatıp kalkmaktan başka çaremiz kalmadı ozaman. Buna izin...

2. SERKANEFE

Webasto Yeri

Ynt: Webasto Yeri Ya üstadlar bende webasto alıcamda bu tehlikeli birşey sanki, http://www.kha.com.tr/Yasam/14690-Kurban-yolculugunda-hazin-son.html Bende karar veremedim bi türlü, açıkcası kayakla ilgileniyorum, haftasonu kayak kamplarında araç içinde uyumayı planlıyorum bu hava tahliye...
  3. SERKANEFE

Aracıma Webasto Taktırmalı Mıyım ?

Arkadaşlar merhaba, Duster aracıma webasto taktırmak istiyorum. Daha önce kullanan, bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Genelde şöför yanı yolcu koltuğunun altına koyuyorlar ve aracın zeminini deliyorlar, bu ne kadar sağlıklıdır. Delinen araca alttan rüzgar işlemez...

4. SERKANEFE

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Üstad bi fotograf alabilir miyiz ? Nasıl kullanışlı mı ? Birde nette 110 TL 'Lik var 160 TL 'lik var, farklarını algılayamadım. Siz nasıl bişi aldınız ?
  5. SERKANEFE

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Arkadaşlar havuzlu paspas alanınız oldu mu ?

6. SERKANEFE

Dacia Duster Orjinal Şnorkel Ve Çelik Tampon

Ynt: Dacia Duster Orjinal Şnorkel Ve Çelik Tampon Şnorkelde tamponda müthiş olmuş, ben çok beğendim.

7. SERKANEFE

Duster Kenwood Montajı

Ynt: Duster Kenwood Montajı Yok teybidir yok montajıdır, yok panelidir, uğraştırıcı bir iş, alın benim gibi bir IPAD, yapıştırın cama olsun bitsin. Hiç bir masrafı yok nerdeyse, hem evde hem işte hem arabada rahat edin. Resimleri çok yakında paylaşıcam.
  8. SERKANEFE

Dacia Duster 4x4 110 bg yakıt deposu kapasitesi

Ynt: Dacia Duster 4x4 110 Bg Yakıt Deposu Kapasitesi Yakıt ışığı yandıktan sonra hızınıza bağlı olarak 100 km kadar gidebilirsiniz, aracınızın verileri doğrudur, denenmiştir.
  9. SERKANEFE

Direksiyon Titremesi Sorunu

Ynt: Direksiyon Titremesi Sorunu arkadaşlar bu bir sorun değil ki, ıslak ve düz zeminde neredeyse tüm araçlarda yapar

10. SERKANEFE

Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri

Ynt: Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri Bizim araç 1.5 ton gibi bir ağırlıkta captur hafif bir araç, belki o yüzden olsa gerek.

11. SERKANEFE

Ynt: Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri 3-5 ıvır zıvır şey koyduklarından değiştirmem aracı.. İllaki maslağa kazalı pert yeni dusterlardan gelir, parçalarını alır kullanırım diye düşünüyorum :)
  12. SERKANEFE

Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler

Ynt: Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler Valla inşallah yakışırda bizde sizin sayenizde almış oluruz. Işıklıda olursa tadından yenmez...

13. SERKANEFE

Ynt: Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri 90'dan başlayan fiyatlarla ;D
  14. SERKANEFE

Yeni Duster Frankfurt Oto Fuarından Önce Gezenbilirde.

Ynt: Yeni Duster Frankfurt Oto Fuarından Önce Gezenbilirde. http://m.youtube.com/watch?v=06U4tfvuIkI
  15. SERKANEFE

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) İyide kapılarda 29 psi yazıyor 3 yıldır ben böyle kullanıyorum, neden kapılardaki talimatları uymuyorsunuz ? Artısı eksisi nedir bilemedim şimdi.

16. SERKANEFE

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Lastikleer 32 neden hocam ?
  17. SERKANEFE

Duster Su Geçiş Yüksekliği

Ynt: Duster Su Geçiş Yüksekliği Adam soba borusu takmış buna üstad ;D
  18. SERKANEFE

Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler

Ynt: Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler Bu ne böle... Kalıp işinde olsam alıp kendim üreticem..

19. SERKANEFE

Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi?

Ynt: Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi? Aynen öyle :)
  20. SERKANEFE

Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi?

Ynt: Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi? Arabamın üzerinde standart lastiklerim ve fotograflarım, varın siz karar verin :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri