Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan by6719 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,606
Ynt: Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri

Perde daha kullanışlı oluyor gibi, çünkü perdeye kadar derinlik yok onu açmadan hiçbirşey konulmuyor denilebilir. Geliştirip storlu yaparlar diye umdum ama olmadı

Etiketler

troyexplorer' Alıntı:
Perde daha kullanışlı oluyor gibi, çünkü perdeye kadar derinlik yok onu açmadan hiçbirşey konulmuyor denilebilir. Geliştirip storlu yaparlar diye umdum ama olmadı

+1. Aynen jony waynen

dacia mühendisleri sanki gezenbiliri takip etmiş .
ne yazılmışsa burada çoğunu yapmışlar.
bakalım bundan sonra neleri konuşacağız :smiley: :smiley: :smiley:

3-5 ıvır zıvır şey koyduklarından değiştirmem aracı.. İllaki maslağa kazalı pert yeni dusterlardan gelir, parçalarını alır kullanırım diye düşünüyorum :smiley:

Bence teknik iyilestirmeler onemli.
Ornegin yalitim gercekten artti mi?
Direksiyonun altlarindan gelen o tangırtı duzeltildi mi?
Agır kanlı direksiyon yumusadi mi?

Ben aracimi oyle yada boyle seviyorum tamam ama, gecen arkadasin yeni aldigi i30u kullandim ve sonra " ya git biz arabaya binmiyomusuz: dedim. Hele ki makyajli kasa 50-60 araligimda olursa insanlara Navigaayondan öte biseyler sunabilmeli.

Hocam ben sizin dediginizi İ30 ile yasadim 2013 modeldi. Aynen bu arabaysa bizimki ne dedim. Ama yuksek arac yuksek aractir. Aracimi seviyorum. Tadi lezzeti bambaska.

Farklı araçlara binince insanın tepkisinin olumlu yada olumsuz oluşu beklentilerimizi, önceliklerimizi ve kıyaslayacağımız aracın sınıfını(4x2 Suv, 4x4 Suv, Binek, Ticari vs.) iyi belirlememizle alakalı bir durumdur diye düşünüyorum.

Sadece beklenti değil ümiterkan; aynı zamanda yeni bindiğimiz arabanın kalitesi de etkili olur yapacağımız karşılaştırmada.

Hiç kimse kalkıp da Duster ile İ30 (ben 35'e binmiştim gerçi)un aynı kalitede olduğunu söyleyemez. Elbette diğeri iç malzeme kalitesi işçiliği ve yalıtımı ile, daha iyi. Zaten biz Duster için ne diyorduk? Hem çooook kaliteli malzemeli, iyi yalıtımlı hem de 1500 cc, hem de dizel hem de fiyatı 45-50... Henüz böyle bir araba imal edilmedi. Bir ara baktığımda, bu İ serisinin 4x4 ve dizeli 100 civarı idi yanlış hatırlamadıysam.

Ekmek köfte işi... De, şu yalıtım öncelikli gibime geliyor. Gürültü rahatsız etmeye başladı. Var mı çaresini bulan?

kapıların bitim yerleri tavanın altına alınmadığı sürece ,rüzgar sesi bitmez .
bu neredeyse tüm araçlar için geçerlidir.olması gereken 1 . resimdeki gibidir...

kap?1.PNG

kap?2.jpg

0 doblo bile bizim dusterdan fazla rüzgar sesi alıyor,
birde kangoyu denemek lazım...

kapı4.jpg

kapı3.jpg

macmaneman' Alıntı:
nasıl bir gürültü abi?

Asfalt/tekerlek sesi ve motor gürültüsünü kastettim sevgili Engin. Mesela dişli asfaltta müzik sesini duyamamak gibi.
Rüzgar sesini çok da önemsemiyorum. Eh, olmasa daha güzel olur tabii.

Yalitim isinizi gorebilir.
Kaner otomotivden yardim alabilirsiniz.
Benim aracta 3 kat yalitim var memnunum. Ama 30binden sonra Continentaller sertlesiyor ve normalde de gurultulu bir lastik. Ben Goodyear Efficent gripSUV alicam suan en sessiz o.

Güray hoca, İstanbul'da yalıtım imkanım yok. Bir de tabii maliyeti sorunu var. Ne kadar bilmiyorum.

Önümüzdeki günlerde sadece çamurluklara dıştan yalıtım yaptırmayı düşünüyorum. Ama senin yaptırdığın gibi olmaz tabii.

Yaptırdığın yalıtım gerçekten etkili oldu mu güray hoca?

Bu lastik meselesine gelince; önümüzdeki aylarda lastik almam gerekecek. Sen bu lastiği aldığında gözlemlerini/izlenimlerini bizimle paylaşırsan mutlu oluruz. BF düşünüyordum, ama sanıyorum o da gürültülü olur asfaltta.

olguncandan' Alıntı:
Güray hoca, İstanbul'da yalıtım imkanım yok. Bir de tabii maliyeti sorunu var. Ne kadar bilmiyorum.

Önümüzdeki günlerde sadece çamurluklara dıştan yalıtım yaptırmayı düşünüyorum. Ama senin yaptırdığın gibi olmaz tabii.

Yaptırdığın yalıtım gerçekten etkili oldu mu güray hoca?

Bu lastik meselesine gelince; önümüzdeki aylarda lastik almam gerekecek. Sen bu lastiği aldığında gözlemlerini/izlenimlerini bizimle paylaşırsan mutlu oluruz. BF düşünüyordum, ama sanıyorum o da gürültülü olur asfaltta.
Yalitim icin malzemeler 350 TL tutar ortalama.
Bunlar ziftli yapiskan plaka, ziftli folyo ve kendinden yapiskanli yalitim sungeri yada kaucuk köpügü. Heryer sokulup malzemeler isitilarak yapistiriliyor.
Iscilik de yerine gore degisir. 500 alan da vae 750 alan da.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.