Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,231

SERKANEFE

Zirve
Yer
Aydın
Arkadaşlar bunları nerden bulabiliriz ? Işıklı ön cam spoyleri sizce nasıl olur ?

image.jpg

image.jpg

Etiketler
Ynt: Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler

SERKANEFE' Alıntı:
Arkadaşlar bunları nerden bulabiliriz ? Işıklı ön cam spoyleri sizce nasıl olur ?

nissan ve ww aksesuarı satan yerlerde bulabilirsiniz :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
şaka bir yana kaputtaki değilde ,camda olanlar benimde hoşuma gidiyor.
özellikle xj lere çok yakışıyor...

Merhaba Serkan;

Aradığın parça aşağıdaki link de mevcut. Tabiki Rusya'da.

http://dustershop77.ru/katalog/aksessuary_dlya_reno_duster/deflektoryi/deflektor-kapota-vip-tuning.html

Selamlar.

Rusya ise hiç şansı yok her taraftan getirttirdim rusya olmadı hacı .Hala uğraşıyorum , olmadı gidip kapısında yatıcam maxim odununun :smiley: :smiley:

1000 rub'muş 65 tl'ye tekammül ediyor aslında gayette ucuz. Bu siteden ürün getirten oldumu türkiyeye hiç? Bu araa site için teşekkürler Enis.

Devit3 xj'lere hakikaten çok yakışıyor.

Amarok daha dün çıktı ne çok aksesuarı var bugun plastikten far koruma plastiği gördüm bittim açıkcası bizde niye böyle şeyler yok :-\

troyexplorer' Alıntı:
Rusya ise hiç şansı yok her taraftan getirttirdim rusya olmadı hacı .Hala uğraşıyorum , olmadı gidip kapısında yatıcam maxim odununun :smiley: :smiley:

Rusya unutum maxi falan filan yalan anlattım ya
Kapısına gittik adamın 100 şeye 1000 lirafiyat çekiyor.

Öyle değil ya onun derdi başka dışarıya vermek istemiyor, iyi rusça bilen bir tanıdığım telefonla okeyleşti , aldırmaya başka bir türk yollayınca elimde yok demiş
Bu tanıdığım rusyadaki internetten satış yapan yerler için de uyardı , sakın alma dolandırılırsın dedi, kredi kartı konusundada güvenilir değilmişler bilginize

bakın arkadaslar bi usta var ben bundan yapa bılırmısın dedim yaparım dedi begenmezsem almam dedim eger yaparsan sıtede ısteyenler var dedim ben begenır alırsam aracın resmını atarım 8 gün sonra dedi

Nissan-Pick-Up-On-Cam-Ustu-Sapka-Oto-Marketim__77538429_0.jpg

adonisman58' Alıntı:
bakın arkadaslar bi usta var ben bundan yapa bılırmısın dedim yaparım dedi begenmezsem almam dedim eger yaparsan sıtede ısteyenler var dedim ben begenır alırsam aracın resmını atarım 8 gün sonra dedi

Valla inşallah yakışırda bizde sizin sayenizde almış oluruz.

Işıklıda olursa tadından yenmez...

Biz duster ön tampon korumada bir kaner abiden yardım istemedik.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR