Duster Kenwood Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan XVET Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,425
Ynt: Duster Kenwood Montajı

Güray hocam pioneer ın direksyon kumanda uyumu olduğunu biliyorumda onun için bir parça alınıyor 100 dolara artı tv içinde yine parça alınıyor 1500 ü geçiyor

Etiketler

tv tüner almak yerıne herkeste artık akıllı teller var telefonun hattınızın tv paketine uye olun aktarıcı kablo ıle goruntu dırek ekranda bu arada arka koltuklarada ıkı adet kafalık taktırdım brawo marka gayet ıyı goruntu var çok güzel oldu tavsıye ederım herkese en kısa zamanda fotolarıda eklerım.

Xvet kenwood ta bluetoth ta problem varmı , yani karşı tarafa ses derinden gitme veya sesini duyurma zorluğu varmı

resimler silinmiş yeniden ekliyeyim dedim

IMG_0914.JPG

IMG_0912.JPG

IMG_0977.JPG

Yok teybidir yok montajıdır, yok panelidir, uğraştırıcı bir iş, alın benim gibi bir IPAD, yapıştırın cama olsun bitsin. Hiç bir masrafı yok nerdeyse, hem evde hem işte hem arabada rahat edin. Resimleri çok yakında paylaşıcam.

evde 2 tane çocuk olunca 2 tane ıpad almak gerekir onun yerine arka koltuğa 2 tane kafalık taktım telefonda Tv paketi aldım 3G nin olduğu her yerde bir sürü kanal var telden ana ekrana bağlanınca komple bir tesisat oldu en azından aracın parçası olarak duruyor aynı zamanda geri görüş kamerasıda eklendi iyi oldu.

Ipod ve multimedya konuları çok farklı sen iyi rakama aldın xwet ve akıllıca kullanıyorsun , bugun servise sordum yeni bir model gelicekmiş multimedya ona bakıp ona göre karar vericem bende

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR