Arama sonuçlarınız

1. Serhun

4x4 Otomatik vites navara sahipleri dikkatine

Kırsal motorin konulmuş gibi. Turbo basınç sensörü varsa arızası veya benzer bir sebepten koruma olabilir.

2. Serhun

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Bu resimleri görünce 20 yaşındaki Bozeşek bana daha kaliteli gelmeye başladı gözüme. Biraz iç taraflara izolasyon bir de boya yapar bizim ufakliga kullansın diye veririz.
  3. Serhun

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Tanisman Ust sınıf olduğu icin oluklu mukavva kullanılmış. Alt segmentlerde durum nasıl diye düşünmek istemiyorum

4. Serhun

Su Eksiltme

Su rezervuar veya radyator kapağı bozuk olabilir.
  5. Serhun

Bütçeme Uygun Araç Tavsiyesi

Sizin ihtiyacınıza göre vitara olur.

6. Serhun

Karadeniz Yukarıdan Bakınca Da Güzel!

Paylaşım icin teşekkürler.

7. Serhun

Acil Destek. Araç Aldım Ruhsatı Alamıyorum

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
  8. Serhun

Acil Destek. Araç Aldım Ruhsatı Alamıyorum

İns sorununuzu çözersiniz yarın iyi haberleri bekliyoruz
  9. Serhun

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Elinize emeginize saglık paylaşım icin teşekkürler

10. Serhun

750 Kg Altı (ruhsatsız) Çekme Karavan İle Trakfik Kazası

Trafik sigortasında orijinalden sis farı olmayan aracımıza aksesuarlı modelin orjinal sis farı takılmıştı. Arac kazaya karıştı sigorta firması sis farlarını ödemediler.

11. Serhun

Motor Değişim Hakkında

En son konuları okurken aklımda kalan. Yakıt olarak farklı olacak sekilde motor degisimi mümkün değil. Motor hacmini veya gücünü %20 e kadar arttırma imkanı oluyor diye biliyorum. Sitede konuların icinde bilgiler vardı ama farklı başlık altında oldugundan biraz zor buluruz.
  12. Serhun

Soğutma Suyuna Yağ Karışırsa Ne Olur?

Aracı 1996 1997 yıllarında kullandım açıkcası detayları hatırlamıyorum. Öncelikle radyator iyi olmalı sislenip haznesi daraltilmis olmamalı. Hatırladığım kadarıyla 5,2 lere 5,7 nin radyatorunu takiyorlar. Özellikle off road icin kullanılıyorsa sistem iyi durumda olmalı. Yaz ve kıs antifirizli...

13. Serhun

Soğutma Suyuna Yağ Karışırsa Ne Olur?

Sanzuman yağ seviyesi çubuğunu çekip su var mı diye kontrol ederseniz Ustanin söylediğini kontrol etmiş olursunuz. Motor soğutma suyu radyatorunde bazı araçlarda Sanzuman yağı da aynı radyator icinde bir haznede Sanzuman yağını da soğutuyor. Aracınızın radyatoru bozulmuş olabilir. Kolay gelsin
  14. Serhun

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Elinize emeginize saglık ilgiyle ve takdirle takip ediyorum. Paylaşımlar icin teşekkürler kolay gelsin. Manifoldu boyasaydık diye aklımdan geçmedi desem yalan olur.
  15. Serhun

Amerikada C31 Karavan Tanıtımı

Paylaşım icin teşekkürler cok güzel bir karavan.

16. Serhun

Elinize emeginize saglık. Bu işçilikleri bu kalitede yapmazlar. Ben ne zaman bakım onarım yaptirirken basında durmazsan arkasından bozduklarını evde self servis tamir ediyorum.
  17. Serhun

Çorlu Motorsiklet Festivali

Festival belirlenen tarihte olacak mı acaba. Belediyenin internet sitesinden bilgi alınamıyor.
  18. Serhun

Samurai Sj413 Kalorifer Isıtmıyor!

Restore motor onarıcı katkı var. Yeni yağ degisimi yapılıp onarıcı katkı kullanmayı deneyebilirsiniz. Kompresyon artar yağ yakma azalır motor sessizleşir. Katkıyı motora yağ dolum kapağından döküp uzun süre calışması iyi sonuc veriyor.

19. Serhun

Boru izolasyonu yapan yerlerde aleminyum veya paslanmaz malzemeden istediğiniz çapta boru yapılabilir. Flans askı aparatı vs de imalatı sırasında uygulanabilir 7 cm çap sizin icin uygunsa 70 mm lik pimaslar da işinize yaratabilir. Tangit vs pvc yapıştırıcısı ile de kesip bicip şekillendirilmeye...
  20. Serhun

PPRC su tesisat malzemelerinde duvara bağlantı yeri icin iki vida deliği olan dirsek vs ek parçaları var. İsterseniz bir göz atın PPRC ek parçaları diye arama motorunda görsellerde birşeyler var pprc ek parçaları - Google'da Ara Kolay gelsin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri