Arama sonuçlarınız

1. VolkanGurcan

Zj Far Yetersizliği

Ben plastik olan farlarımı cam olanlarla değiştirmiştim.Kötü durumdaki plastiklere göre iyi oldu ama teknolojisinin eskiliğinden dolayı güncel araçlar gibi olamıyor malesef.Led ampul de denedim, karşıdan gelenleri rahatsız etmekten başka bir şeye yaramadı.Ayrıca geneli dandik çin malı olduğu...

2. VolkanGurcan

96 5.2 Zj Rölanti Ve Stop Etme Problemi

Ben westinghoustan şüphelenmeye devam ediyorum.O değilse bile vakum hatlarında kesin birşey var.
  3. VolkanGurcan

Ezbere benzin pompası diyene kadar bir basıncına baksa ya.Tabii benzin basınç ölçeri varsa.

4. VolkanGurcan

Tamam sıcakta da saçmalama varsa iş değişir.Westinghouse'a da bir bak derim.15 numaralı parça check valve.Belki temizlenebilir.Parça kodu 4713085.
  5. VolkanGurcan

STFT in ideali ± %5 civarı olması.Yakıtta bi düzensizlik var ki çok fazla düzeltme yapıyor.Sorunu LPG de de yaptığı için pompa,basınç valfi ve enjektörü eleyebiliriz.Sorunu soğukta yapıp ısınınca yapmaması bana rölanti valfi gibi geldi.Frene basıncada sadece soğukta yapıyor sanırım problemi.Ben...

6. VolkanGurcan

Grand Cherokee Almayi Düşünüyorum

https://www.gezenbilir.com/konu/wk-3-0-crd-alsak-mi.99935/ Sizin konu bu.Baştan sona bi okuyun öncelikle. Eski bir araba alacaksanız para cepte hazır beklemelisiniz.Kesinlikle heyecana kapılıp hareket etmeyin.Forumları tarayın,sahipleriyle tanışın mümkünse,siz araba aramayın,yolu açın bekleyin...

7. VolkanGurcan

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

W5A580 şanzımanı.Mercedeste 5G-tronic olarak geçer.Motor da OM642 dir.İkiside kapalı kutu olduğu için ne kadar iyi olursa olsun bozulabilir.İstediği kadar servis bakımlı olsun kimse garanti veremez neredeyse 300 bine gelmiş parçalara.Ama iyi midir derseniz,bence çok iyidir.
  8. VolkanGurcan

Gc 2.7 Mi 4.7 Mi Alayım Kararsızım

Selamlar,hoşgeldiniz.2.7 CRD 163 beygirdir ve sağlıklı çalıştığı durumlarda ortalama 10-11 civarı yakar karma tüketimde.4.7 V8 230 beygirdir ve o da her şey düzgünse benzinde 17 civarında yakar.Aralarındaki ağırlık farkı V8 100 kg kadar daha ağırdır.4.7 güzel hızlanıyor ama 2.7 ye hiç...
  9. VolkanGurcan

1994 4.0 Zj Stop Etme Ve Çalışmama Sorunu.

OBD var ama eski nesil.OBD 1 diye geçer.Çoğu yerde olan bluetooth lu cihazlar uymaz.

10. VolkanGurcan

1994 4.0 Zj Stop Etme Ve Çalışmama Sorunu.

Uzaktan tespit yapmak gerçekten zor.Termiğin iptal edilip fanın direk bağlanması fan devri açısından harareti yükseltmez,çünkü fan hep dönebileceği max devirde dönüyor.Ama motora da gereksiz bir yük bindirir. Hararet varsa sorunu soğutma sisteminde aramak gerekir.Radyatörün durumu nasıl...

11. VolkanGurcan

Fren Kilitleme Sorunu

Kaliperlerdeki pistonların hareket alanı çok kısadır.Uzun süre bu aralıkta çalışınca diğer kısımları oksitlenip zarar görebilir.Disk ve balata değiştirince piston her zamanki aralığında değil,bu zarar görmüş kısımlarda çalışırsa frenlemeden sonra geri çekilmesi zorlaşıyor.Isındıkça daha da fazla...
  12. VolkanGurcan

Frs/gmrs, Pmr, Dpmr, Dmr, Halk Bandı Ve Amatör Telsiz

Ellerinize sağlık.Derli toplu tam bir bilgilendirme olmuş.

13. VolkanGurcan

Jeep 2.7crd Elektri̇k Kaçaği Sorunu

Eksi kutup sökülüp araya ampermetre bağlanması lazım.İnce yada kalın kablo farketmez.Aküden akım çekiliyorsa görünür.Görünen bir şey yoksa akım geçmiyordur.Arabayı parkedince negatif kutup başını söküp öyle bırakın bakalım değişen bir şey olacak mı.
  14. VolkanGurcan

97 Expedition Günlüğü

Biraz güncellemelerden bahsedeyim geç olmadan.Bir nevi günlük gibi oluyor benim için,arada okuyup neler yaptığımı hatırlatıyor. Mart sonu aracımı yazlığa çekip sökmeye başladım.Havalı amortisörleri standart yaylı sisteme çevirdim.Ayrıca ön poryalar,viraj demiri lastikleri,dört disk ve tüm fren...
  15. VolkanGurcan

Grand Cherokee 5.2 1998 Model Tam Sağ Ve Sola Dönüşlerde Arka Teker Kasması

Kilitli diferansiyel varsa kasması normal.Hafif dönüşlerde de yapıyorsa yağını değiştirip kilit katkısı ekleyin.

16. VolkanGurcan

3.7'yi Satıp 2.7 Veya 3.0 Dizel Almak

Parça problemi benim aracım için bile yok.Ellerinde olmasa da iki hafta içinde istediğim parçayı getirtebiliyorum.Problem maliyet ve bulunan parçanın kalitesi.Kaliteli parça bulmak zor ve pahalı burada.Mercedes motor büyük bir avantaj tabi,Mercedes dünyanın en iyi yedek parça sağlayan markası...
  17. VolkanGurcan

3.7'yi Satıp 2.7 Veya 3.0 Dizel Almak

Dizel bir Amerikanın bence en büyük sorunu Amerikada motor parçasının bulunamaması.
  18. VolkanGurcan

Grand Cherrokee Wj 4.7 V8 Arka Amortisör Tavsiyesi

İmkan varsa kesinlikle Bilstein.Rough Country ler yükseltilmiş araca göredir sanırım.

19. VolkanGurcan

zj de rolanti müşüri nerededir

Video yardımcı olur sanırım.
  20. VolkanGurcan

Grand Cherokee Zj Ses Sistemi

Öncelikle amfiniz çalışıyorsa sakın iptal etmeyin.Hoparlörlerinizin hepsini aynı modelle değiştirmenizi öneririm.50-60W civarı rms değerine sahip hoparlörleri yeterince besliyor orjinal amfi.Ben uygun fiyatlı sistemlerde Alpine ın giriş seviyesi coaxcial hoparlörlerini tercih ederim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri