Grand Cherrokee Wj 4.7 V8 Arka Amortisör Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan blueplane Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,662

blueplane

V8 4.7 WJ
Merhaba,2001 model Grand Cherrokee Wj 4.7 V8 aracımın arka ssğ amortisörü patlak,arka sol amortisörünün de burçu kırık,aracı 2. el aldıgımda yetkili serviste ekspertiz yaptırdıgımda ortaya cıktı,amortisörlerimi kısa zamanda degistirmek istiyorum,Mopar marka bulabilecegim bir yer var mı?Birkaç yere sordum yan sanayi vardı.Yan sanayi olarakta önerebilieceginiz markalar var mı?Orjinal amortisörümün yumusaklıgında bir amortisor almayı düsünüyorum,sert amortisör istemiyorum,kaliteli yan sanayi amortisorlerde orjinalini aratmayacak sekilde varsa ullanantavsiye ederseniz cok sevinirim.Burcu kırık amortisorun tamirinin olmadıgını duydum onunda degismesi gerekiyormus.Rough country amortisorler hakkında bilgisi olan var mı?Acaba orjinal amortisorlere göre daha mı sertler?Aracımı sadece asfaltta kullanıcam,offroad yapmayı düşünmüyorum.

Etiketler

Gerci konu acilali 8 yil olmus fakat maksat tecrubemizi yazalim, belki baskalari faydalanir.

Benim ustam asagida fotografini gorebileceginiz KYB marka Excel-G serisi amortisor takti. Orijinal amortisoru tecrube etmedigimden bilemiyorum ama bu amortisorler de orijinal ayarinda konfor sagladigini iddia ediyor ve sagliyor da. Arac gayet yumusak, kasis gecisleri vs. salinimi guzel.

Urun kodu: KYB 344342

2AA6B823-2872-49F4-AF7F-D5A8DF0EC726.jpeg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR