Arama sonuçlarınız

1. Tempus

Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı Dediğim gibi mantığını anlıyorum ve güzel, halat kopmadığı sürece işinizi görür, ama aracın çok batmamış olması ve yokuş yukarı çekmeye çalışmadığınız sürece. Fakat birkaç kullanımda halat kopmadı diye kopmaz sanmayın . Vinç zaten bir kere lazım...

2. Tempus

Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı Mantığı çok güzel, mantığına karşı değilim ama o incelikte bir halatın çekme gücüne pek güvenemiyorum, 3000 lb için düşünülmüş bir halat. Bizim 12 000 lb lerin bile çatır çutur koptuğunu gördükden sonra. O halat birkaç kere ağır yüke binerse ömrünü...
  3. Tempus

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Tamam o zaman sizin için sorun yoksa bize hiç yok ;D

4. Tempus

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Aslında bu doğru ise öyle istediğimiz gibi kafamıza göre öne ve arkaya alamayacağımız bişey olduğunu gösterir. Sizin arabadada o zaman bu teknik detaylara bakıp ona göre koymanız lazım. Eğer bu 3. de denilenler...
  5. Tempus

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası 3. cevap en bilimsel olanı bizim konuştuklarımız ve diğerleri aynı biraz sallama :D ama ben mantıken şöyle düşünüyorum makaslar aynı zamanda makaslı araçlarda taşıyıcı kol görevide görüyor bu nedenle şaftların...

6. Tempus

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası geri kayarsa difransiyel şaft üstünde baskı olur , mesela tüm toyota larda ön önde arka arkada , cj lerde de aynı yarın gidip arabanın üstünde biraz kafa yorayım :)

7. Tempus

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası bence bu işin uzmanı ama sanayide usta değil kullanıp bilen birilerinden tam bilgi almak lazım
  8. Tempus

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası benim varmak istediğim nokta bunun mantığını anlamak, zira arkada ve önde olmasının hiçbir farkı yoksa bende arkaya almak isterim.
  9. Tempus

4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor

Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor yok bu sefer herkes pistin içine dolabilir fotograf çekicem diye aman :D

10. Tempus

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Uğur bey bende çok yeni yeni öğreniyorum makas sistemini ve detaylarını nissan patrol aldıktan sonra. Ama gördüğüm tüm arabalarda ön küpe önde arka küpe arkada ise mühendislerinde bi rbildiği vardır diye...

11. Tempus

4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor

Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor En iyi fotoğraf ödülü belli oldumu fotograf yarışması için ;D ;D ;D ;D
  12. Tempus

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Mantıken difransiyelin yukarı bastığı durumlar için aracın dışına doğru olması gerekir diye düşünüyorum, o yüzden arkadaki arkada öndeki öndedir. Böyle fabrikasyonmu yapıldı sonradanmı değişti acaba ?

13. Tempus

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası evet normalde benim gördüğüm makaslı araçların hepsinde ön makas küpesi makasın önünde ve aracın önündeydi. aslında arazide takılmaması için arkada olması daha mantıklı , neye göre önde oluyor bazı arabalarda...
  14. Tempus

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Hilux lerdede öndemiydi bak onada hiç bakmamıştım teşekkürler Makasli arabalarla yeni yeni ilgileniyorum bende mantığı ne peki Arkada yada onde olmasının ?
  15. Tempus

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Güzel olmuş siyah en sevdiğim ama en kullanamadığım renk :D şimdi farkettim bu arabalarda ön makas küpesi makasın arkasındamı ilginç niye öyle acaba

16. Tempus

Sizi Siz Yapan En Önemli Özelliğiniz Nedir?

Ynt: Sizi Siz Yapan En Önemli Özelliğiniz Nedir? hayattaki tek gerçek değerli şeyin sevgi olduğunu bilerek yaşamam
  17. Tempus

Çoban Aranıyor

Ynt: Çoban Aranıyor hayırlı olsun garip bir ülkeyiz zaten işsiz doludur ama işveren hangi tanıdıgımla görüşsem işe alıcak adam bulamıyorum iş beğendiremiyorum diyor :)
  18. Tempus

Çoban Aranıyor

Ynt: Çoban Aranıyor Kahyalık bekçilik filan yaparımda Çobanlık kalifiye bir iş herkes yapamaz beni aşar :) ayrıca ben beslediğim hiçbişeyi kestirip yedirtmen arıza çıkar :D

19. Tempus

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Çağla bey, bende sizin ilk yazdığınızı okuduğumda Göktuğ'un anladığı gibi dalga geçen bir tavır algıladım. Yazdıklarımıda bu yüzden yazdım. Ama anlattığınız gibi sadece bir yanlış anlama madem benim yazdıklarımın bir önemi kalmadı özür dilerim...
  20. Tempus

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Arkadaşlar , malesef internette yazışarak iletişim kurulduğunda karşılıklı yüz mimikleri ses tonları, gülümsemeler görülemediği için, kelimeleri doğru seçmezsek karşımızdaki bazen çok iyi niyetle yazdığımız şeyleri farklı anlayabiliyor. Defalarca...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri