Çoban Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chala Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,405

chala

Kamp III
Yer
Şimdilik Ankara
Uşak ili Eşme ilçesindeki çiftlikte ailesiyle beraber çalışabilecek, hem koyun çobanlığı yapıp hem de ev işlerine yardım edebilecek referanslı çoban aranıyor. Elektrik, su , aidat, yakıt, kira gideri yok. su alır 2 dönüm bahçe verilecek, mevsimlik sebze ihtiyacını karşılayabiyecek. 1500 tl maaş ve sigorta.

Etiketler

Ynt: Çoban Aranıyor

Güzel iş.
Emekliliğimde hala aranıyorsa gelmeye talibim.

Senede kaç gğn izin var. Dağlara çıkmakta lazım arada.

Nefret ettiğim şehir hayatını bırakıp benim de gidesim geldi ;D ;D ;D

" Refarans almak için eski çalıştığım çiftliğe gitmiştim. Sürünün koçu Karagöz'ü sordum.

Çoban, bahçe kenarında ki sönmüş mangalı göstererek - " Beyim geç kaldınız. Karagöz'ü bu sabah ızgara yaptık." dedi.

TezzMertek' Alıntı:
" Refarans almak için eski çalıştığım çiftliğe gitmiştim. Sürünün koçu Karagöz'ü sordum.

Çoban, bahçe kenarında ki sönmüş mangalı göstererek - " Beyim geç kaldınız. Karagöz'ü bu sabah ızgara yaptık." dedi.

beğendim :smiley: güzel yazı .

çobanlığı sakın hafife almayın bence :smiley:

kışın soğukta , rüzgarda yazın bütün gece sabaha kadar koyun güdeceksiniz, koyunları sabah getirince kuzularıyla emiştireceksiniz, sonra onları tek tek sağıp sütünden yoğurt , peynir yapacaksınız, yem vereceksiniz. akşamüzeri yeniden meraya çıkarıp bir taraftan da besihaneyi süpürüp temizleyeceksiniz. hafta sonu izni yok, yılbaşı, bayram izni yok, yıllık izin yok.

birisi ciddi ciddi düşünüyorsa bu yazdıklarımdan sonra hiç şansım kalmadı sanırım..

Çıkmayan candan ümit kesilmez.
;D

Ben ev işlerine yardım edecek hanımın alacağı ücreti merak ettim.???
Eşi çoban diye ücretsiz çalışması gerekmiyor da.

Kahyalık bekçilik filan yaparımda Çobanlık kalifiye bir iş herkes yapamaz beni aşar :smiley: ayrıca ben beslediğim hiçbişeyi kestirip yedirtmen arıza çıkar :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR