Arama sonuçlarınız

1. Tempus

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Evet Bostancıda 1 hafta sonra kurtulucak ordan sanırım eve getiricem :)) çok teşekkürler ilginize

2. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Araç haftaya hazır arkadaşlar son rutuşlardayız ustalar canımı fazla sıkıyor o yüzden gidip bu aşamalarda fotograf filanda pek çekmiyorum. Tamamen bitip teslim alınca artık yeni fotografları koyucam :)
  3. Tempus

LÜTFEN OKUYALIM HAFTASONU BELGRAD ORMAN GİRİŞİNDE YAŞADIĞIM İLGİNÇ DURUM...

Ynt: LÜTFEN OKUYALIM HAFTASONU BELGRAD ORMAN GİRİŞİNDE YAŞADIĞIM İLGİNÇ DURUM... ben aldığımız nefes için sayaç takacakları günü bekliyorum :) bir o kaldı

4. Tempus

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Böyle bir proje, bunca masraf edilirken neden orjinal bir jant almadınız ki... Jant benim için araç projelerimde hep en önemli modifiyelerin başında geldi, hafiflik, sağlamlık, tam uyumluluk vs vs çok önemli.
  5. Tempus

TOYOTA ARAZİ TAŞITI SATIŞ İHALESİ TOKAT.... BJ 75

Ynt: TOYOTA ARAZİ TAŞITI SATIŞ İHALESİ TOKAT.... BJ 75 bu arabaların devlet hizmetinde ve bunca yaşlarına rağmen bu kilometrelerde olmasının tek nedeni devletin bile yakıtları ile başedememesidir :) içlerinde karburatörlü değilde enjeksiyonlu olan varmıydı bilmiyorum eğer enjeksiyonlu olsa...

6. Tempus

Battınız!.. Vinç Arabanın Önünde, Ağaçlar Arkasında Kaldı!.. Ne Yaparsınız?..

Ynt: Battınız!.. Vinç Arabanın Önünde, Ağaçlar Arkasında Kaldı!.. Ne Yaparsınız?.. Eh zaten defender ile araziye giriyorsan arkadaşlık ilişkilerinin kuvvetli olması şart :)

7. Tempus

Battınız!.. Vinç Arabanın Önünde, Ağaçlar Arkasında Kaldı!.. Ne Yaparsınız?..

Ynt: Battınız!.. Vinç Arabanın Önünde, Ağaçlar Arkasında Kaldı!.. Ne Yaparsınız?.. Arkadaşını almadan gitme direk bence :)
  8. Tempus

OFF ROAD İÇİN ARAÇ TAVSİYESİ

Ynt: OFF ROAD İÇİN ARAÇ TAVSİYESİ bu yazıyı yazmıştım her zaman gerekiyor :) http://www.4x4dergi.com/2011/02/25/4x4-arac-alirken.html
  9. Tempus

Turkiye de Landcruiser HDJ 105 varmidir ?

Ynt: Turkiye de Landcruiser HDJ 105 varmidir ? İşin bu kısmı tabi zevk meselesi, 37-38 lastikli bir 105 e kimse kötü diyemez zaten :) Allah gönlünüze göre versin.

10. Tempus

Ynt: Turkiye de Landcruiser HDJ 105 varmidir ? 80 bence büyük kasalar içinde gelmiş geçmiş en iyi araç, hele sizdeki HDJ serisi efsanenin en üst noktası. 100 veya 1005 sadece çok uzun expeditionlarda belki biraz daha avantajlı olabilir. 105 e o paraları vermektense aslında imkan olup...

11. Tempus

4. Beykoz Off-Road Oyunları Yapıldı Görseller Videolar

Ynt: 4. Beykoz Off-Road Oyunları Yapıldı Görseller Videolar 4x4 Dergi stickerları bile hazırdı gecede çantamı hazırladım yattım ama gelmek kısmet değilmiş. Eşim sabah hastalandı gelemedim. Bu sefer bende fotograf bekliyorum :)
  12. Tempus

Satılık 5.9 V8 Wagoneer

Ynt: Satılık 5.9 V8 Wagoneer Saolasın , söylemen bile yeter :)

13. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye orjinal değil üstündeki ve kötü durumda
  14. Tempus

Ynt: Turkiye de Landcruiser HDJ 105 varmidir ? Birkaç konsolosluk ve BM aracı görüldü onun dışında şahsa ait varmı bilmiyorum. 200 serisine geçince 100 ler üretimide durdu diye biliyorum
  15. Tempus

Haydi Ormana, Kuzugöbeği Avına

Ynt: Haydi Ormana, Kuzugöbeği Avına Yurtdışında bu tip ender mantarlar için köpekleri yetiştirip kullanıyorlar yer altındaki mantarları filan bulduruyorlar :)

16. Tempus

Ynt: Haydi Ormana, Kuzugöbeği Avına ben tercihen köylere gidip pişen yemekten yediklerini görüp, sonraki öğün herkes sağlamsa kalanı yemeyi tercih ediyorum ;D ;D ;D istiridey mantarı ve kültür mantarları ile idare ediyoruz, ama muhtemelen bunu görsem ölümü göze alır yerim :D
  17. Tempus

Ynt: Haydi Ormana, Kuzugöbeği Avına mantarlara hastayım ama korkarım toplama mantarıda yerken :o
  18. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye çok teşekkürler :) direksiyonun durumu netleştiğinde konuşalım :)

19. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Saolasın abi :)
  20. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Teşekkürler :) sizin kaporta sandığınız şey aslında kaportayı bu işler bitene kadar korusun diye üstüne yapıştırdığımız plastik :) şu anda herhangi bir yere lastiğin sürtme ihtimali yok :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri