Arama sonuçlarınız

1. Df-110

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) çağlar abi,kartpostal ayarında mükemmel bişy olmuş.sen kendine amatörüm deme bence 8) saygılar..

2. Df-110

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) çağlar abi üstten 2.kare,kartpostal ayarında mükemmel bişy olmuş.sen kendine amatörüm deme bence abi 8) saygılar..
  3. Df-110

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) çok güzel bir gezi olmuş,yayla havasını ciğerlerimde hisseder gbi oldum.güneş doğmadan kalkıp ateş başında 1 bardak sıcak çay ooo deyme keyfine ;).herkezin eline emeğine sağlık

4. Df-110

İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009) kasımda askerim,15 ay sonra defenderı'da alır öle gelirim abi.bakarsın askerden land düşer :P
  5. Df-110

İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009) abi benim aklım tavuklarda kaldı,bu yöntemi bir kere gördüm.püf noktası varmı abi ;)

6. Df-110

Özlemişim.... Dediğiniz Önceki Gezi Karelerini Paylaşalım (Eski Tarihli)

Ynt: Özlemişim.... Dediğiniz Önceki Gezi Karelerini Paylaşalım (Eski Tarihli) Arslan abi gazipaşa caddesini inleten V8 geri dönsün :'(,hastasıydım arabanın inşallah nazarım değmez,içimden bi ses yep yeni bir projeyle geri döneceğini söylüyor ;) saygılar...

7. Df-110

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... hipodrom
  8. Df-110

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) alp kardeşim,siteyle tanışmam google sayesinde oldu,hurda arabalar olarattım ve sitedeki bir forumda cıktı.ben hurda arabları unuttum gezenbliri incelemeye başladım ve birde ne göreyim geziler paylaşımlar bilgi alışverişi sıcak dostluklar burdaymış,hemen...
  9. Df-110

G. Cherokee 5.2 (95 - 97 Model) Az Vergi Nasıl Ödenir ?

Ynt: G. Cherokee 5.2 (95 - 97 Model) Az Vergi Nasıl Ödenir ? alpaslan bey bilgileriniz için cok teşekkürederim saygılar efendim

10. Df-110

Bir Otomobilin İnanılmaz Evrimi

Ynt: Bir Otomobilin İnanılmaz Evrimi çok kolay çalınır bu araba 4 kişi tut ucundan götür :D :)

11. Df-110

Ynt: G. Cherokee 5.2 (95 - 97 Model) Az Vergi Nasıl Ödenir ? mustafa abi gezilerinizde o sıcak dostluğu paylaşabilmek için sabırsızlanıyorum,şimdiden plan proje yapmak yanlışmı bilmiyorum ama elimde değil,gecem gündüzüm hesaplar içinde:D zamanı gelince benide aranıza alırsınız umarım :)...
  12. Df-110

Ynt: G. Cherokee 5.2 (95 - 97 Model) Az Vergi Nasıl Ödenir ? barış bey aracınızın yıllık vergisi ve servis masraflarını sorsam bi mahsuru olurmu:) mustafa abi benı mazur görün ama en son yazmış olduğunuz (Söylenecek sözün bittiği an) bu kısımı anlayamdım tekrar affınıza sığınıorum saygılar...

13. Df-110

Ynt: G. Cherokee 5.2 (95 - 97 Model) Az Vergi Nasıl Ödenir ? uğur abicim bana önerebiliceğiniz bir yol varmıdır? asfalta cıkmadan olmazki abi bunun zevki kalmaz :D
  14. Df-110

Ynt: G. Cherokee 5.2 (95 - 97 Model) Az Vergi Nasıl Ödenir ? gültekin abi aslında benim tek isteğim vergiden yırtmak yasal yollardan.motor gücü düşdükce vegi azalıo sanırım ,ama birazda yüksek motor gücü yülksek olsun istıorum
  15. Df-110

Merhabalar,henüz bir arabam yok ama kısmetse askerden sonra kendi işimi kurup ardından bi Jeep almak,kurmak istedim iş gereğinden dolayı ve hastası olduğum offroad yüzünden Gc 5.2 düşünüorum.kükreyen motor sesi beni resmen eritiyor,birazda kalitesi yüksek.Ama aklımı kurcalayan bir olay varki oda...

16. Df-110

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları emeğine salık dostum,4 sayfa az olmuş ;D
  17. Df-110

8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007)

Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007) süper bir organizasyon olmuş fotoraflar çok iyi (REJEEp abi ve serkan abi baya gündemde kalmış):D
  18. Df-110

Gezenbilir Ömerli Kamplı Off-Road Gezisi (8-9 Aralık 2007)

Ynt: Gezenbilir Ömerli Kamplı Off-Road Gezisi (8-9 Aralık 2007) yok böle bir gezi sıkılmadan 500 e aşkın resme ayrınlıtılı şekilde baktım,muhteşem bir organizasyon tebrikler saygılar...

19. Df-110

Tarsus Köyleri, Cehennemdere Vadisi ve Çamlıyayla Keşif Gezisi (23 Mart 2008)

ohh ohh sac kavurmalar alabalıklar köfteler manzara ofroad hepsi bir arada.canım cekmedi desem yalan olur buzlu göller çok hoşuma gitti saygılar...
  20. Df-110

Lopez Yolundan Kareler (23 Mart 2008)

Ynt: Lopez Yolundan Kareler (23 Mart 2008) Çamurun babası lopezdeymiş yaw,ah ah benimde bi jeep im olsaydı da bende çamur banyosu yapsaydım orada.yaşımız genç inşallh ilerde,emeğinize salık saygılar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri