Arama sonuçlarınız

1. B

Duster Advanture Sticker

Ynt: Duster Advanture Sticker Üstad o kadar acımasız olma yahu :)) Haklısın fazla şişiriyorlar bazen, yok entegre navigasyon vs.. E nekaa ekmek o kaa köfte misali. Sitıkırlar fena görünmüyor bi maceraperestlik katmış bizim "fukaracipi"ne :) :P :P ;) Hani alınıp yapıştırılabilir.

2. B

Duster Advanture Sticker

Ynt: Duster Advanture Sticker Teşekkürler Lantirn
  3. B

Duster Advanture Sticker

Ynt: Duster Advanture Sticker Advanture modeli çıktı yyetkili satıcılarda bulabilirsiniz. dacia.com.tr yi inceleyiniz. http://www.dacia.com.tr/duster/adventure-tanitim

4. B

Duster Advanture Sticker

Arkadaşlar yeni duster advanture üzerindeki stickerlerden nasıl temin edebiliriz. bilsi olan varsa lütfen bilgi versin. teşekkürler. fotoğrafları da ekliyorum.
  5. B

Duster Advanture Sticker

Arkadaşlar bu yeni duster advanture üzerindeki çıkartmalardan nereden bulabiliriz? yetkili servislerden temin edilebilir mi? Bilgisi olan varsa lütfen yazsız. Beyaz üzerine çok şık oturmuş.

6. B

Duster Yakıt Lambası Yandıktan Sonra.....

Arkadaşlar, 4x4 duster 1.5 90 hp. aracım var. Yakıt ışığı yandıktan sonra kaç km daha gidebilirim? deneyen var mı? gösterge bana çok güvensiz geliyor. depoyu fulledikten sonra yarım depodan itibaren yakıt seviyesi çok hızlı düşüyor. bu da seyehat esnasında özellikle şehir içinde tedirginlik...

7. B

Duster Multimedia 1500 Tl Yarın Son Gün!

Ynt: Duster Multimedia 1500 Tl Yarın Son Gün! bu konsolu tek başına satın alamıyor muyuz?
  8. B

Duster Multimedia 1500 Tl Yarın Son Gün!

Ynt: Duster Multimedia 1500 Tl Yarın Son Gün! arkadaşlar, bu konsol kaç inçlik teyp için?
  9. B

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi buddazer----dacia duster-4*4

10. B

Macera Paketini nasıl edine biliriz?

Arkadaşlar Duster macera paketini nasıl nerden satın alabiliriz. fiyat konusunda da bilgi sahibi olan varsa lütfen yazsın. heryerde aradım bulamadım. afyon-ankara-izmir şehirlerinde yapan satan var mı?

11. B

Ben de aileye katıldım:) İŞte Dusterim... Ghostduster:)

Ynt: Ben de aileye katıldım:) İŞte Dusterim... Ghostduster:) cümleten teşekkürler arkadaşlar.
  12. B

Ben de aileye katıldım:) İŞte Dusterim... Ghostduster:)

aileye katılmak güzel.. Duster daha da güzel.. iyi ki almışım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri