Duster Advanture Sticker

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buddazer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,042

buddazer

bir şuh-i sitemkar yine saldı beni derde.
Arkadaşlar yeni duster advanture üzerindeki stickerlerden nasıl temin edebiliriz. bilsi olan varsa lütfen bilgi versin. teşekkürler. fotoğrafları da ekliyorum.

asset_00001960_1_hv5kqvvdxrxmm.jpg

asset_00001960_2_xvmn7oqy36hwk.jpg

asset_00001960_3_xnkvudrs454d2.jpg

asset_00001960_4_aygnneplddb4c.jpg

asset_00001960_5_c2532nchj66au.jpg

Etiketler

Ynt: Duster Advanture Sticker

Advanture modeli çıktı yyetkili satıcılarda bulabilirsiniz. dacia.com.tr yi inceleyiniz.

http://www.dacia.com.tr/duster/adventure-tanitim

Merhaba;
Biraz önce servisteydim. Araç bayilere geldikten sonra yedek parça ve aksesuarlarının sisteme girdiğini söylediler. Biraz beklemeniz gerekiyor. Birde bu adventure modelini kolay kolay reyona konulmayacağını özel istek üzerine getireceklerini söylediler. Yani biri ben adventure istiyorum demediği sürece reyonda göremeyeceğiz sanırım.
Selamlar.

Bu ne ya şaka gibi
Ne rezil bir tasarımdır
Hele o kriko yerini gösteren ok var ya onu tasarlayanın g...tüne sokmak lazım
Bir marka ancak bu kadar sığ bir kafa ile tasarlanır
Bir de daha da rezil bir şey daha var
Hani arazide macera yapacakmış ya dashboarda stepweydeki dokunmatik ekranlı multimedya cihazını koyacağına gitmiş salak cama yapışmalı tomtom koymuşlar
Bir de yarı entegreli navigasyon cihazı diye insanlarla dalga geçiyorlar
Kimse kusura bakmasıgn böyle saçma sapan tasarımları yaptikları sürece daha çoook goygoyluk muhabbetlere maruz kalırız
Ne demek istediğimi buradaki duster sayfalarında bulabilirsiniz
Şimdi o sayfalara bir yenisi daha eklendi
Tebrikler dacia tebrikler duster
Ha bu arada beni bilen vardır aranizda belki
Benim de 4*4 ful 140 beygirlik dusterim var ve arazide rahatça dolaşıp çamurlanmaktayım
Saygılarımla

JUNİOR' Alıntı:
Bu ne ya şaka gibi
Ne rezil bir tasarımdır
Hani arazide macera yapacakmış ya dashboarda stepweydeki dokunmatik ekranlı multimedya cihazını koyacağına gitmiş salak cama yapışmalı tomtom koymuşlar
Kimse kusura bakmasıgn böyle saçma sapan tasarımları yaptikları sürece daha çoook goygoyluk muhabbetlere maruz kalırız
Benim de 4*4 ful 140 beygirlik dusterim var ve arazide rahatça dolaşıp çamurlanmaktayım
Saygılarımla

Ben biliyorum arman abi şahitlik bile yapabilirim :D :D :D :D :D :D
abi kızdırmışlar seni gene ama haklısın
150 tl lik navi ile 50 tl lik sticer yapıştırıp yeni versiyon diye üflemeye çalışıyorlar.alacak olan 3 000 tl daha verir ,
110 luk en full ünü alır zaten....

Boşver yapsınlar benim tek hoşuma giden şeyi tavandaki farlar yedek parçaya düşerse alıp takıcam ,sanmıyorum ama inşallah göğüsteki boş olan düğmeye farlar için açık kapalı bir mandal üretmişlerdir

troyexplorer' Alıntı:
Boşver yapsınlar benim tek hoşuma giden şeyi tavandaki farlar yedek parçaya düşerse alıp takıcam ,sanmıyorum ama inşallah göğüsteki boş olan düğmeye farlar için açık kapalı bir mandal üretmişlerdir
Merhaba;
Aynen, benimde en çok hoşuma giden tavan spotları dün bende sırf bu adventure aksesuarları için 15 günde bir sudan sebepler ile servise gidiyorum. Adamlar bıktı artık. Ve aynen tahmin ettiğiniz gibi göğüsteki düğme gene boş. ayrı bir düğme tasarlamışlar. Buyrun resimleri.

Spot ışık düğmesi.jpg

Adventure içi.png

JUNİOR' Alıntı:
Bu ne ya şaka gibi
Ne rezil bir tasarımdır
Saygılarımla

Üstad o kadar acımasız olma yahu :smiley:) Haklısın fazla şişiriyorlar bazen, yok entegre navigasyon vs.. E nekaa ekmek o kaa köfte misali. Sitıkırlar fena görünmüyor bi maceraperestlik katmış bizim "fukaracipi"ne :smiley: :p :p ;) Hani alınıp yapıştırılabilir.

yaw ben zaten cama yapıştımışım yarı entegre navimi :D :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR