Arama sonuçlarınız

1. Z

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Merhaba kusura bakmayın işlerden ve çocuklardN vakit bulamıyorum, geç dönüş yaptım kusura bakmayın. Size verilen belge üzerinde şasi ile ilgili teknik bir çizim bulunmuyor, aslında diğer üreticilerinde aceba ilk onayda aldıkları şasiler kullanılıyor mu bilmeden kullanıyoruz. Yani bşr son...

2. Z

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

öncelikle böyle güzel bir ortama geçiş yaptığımız için çok memnun oldum, bayadır girmiyordum be yalan söyleyim, burayı görünce hepsini bir çırpıda okudum Orhan Bey’in belgesi geldi, belge 3800 3600 ve 2500 lük modeller için alınmış, adres ve şasi değişikliği sadece başvuru esasıdır ama...
  3. Z

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

ben bu karşıdaki insana sürekli saldırarak konuşma tarzına karşıyım. Yorumumu bir tek may karavan için yazmadım, fuar yorumlarınız ve diğer yorumlarınıza istinaden yazmıştım. Size iyi davranan kişiler çok iyi fakat uzaktan bakan kişiler çok kötü gibi olmuş. İnsanların o anki enerjileri belki...

4. Z

Ara ara girip toplu olarak okuduğumdan son sayfalarda okumuş olduğum yorumlar şahsım adına beni üzdü, sayfaya olan güvenim azalmadı desem yalan olmaz sanırım, otomotiv sektörü içerisinde olan birisi olarak üreticilerin, üretim yapmayanlar tarafından bu şekilde gerekçelerle ezilircesine...
  5. Z

İş planlarını öne çekmesi iyi bir haber fakat adres değişikliği ve şaside yaptığı değişiklikleri alacağı O1 belgesi için revize etmesi gerekecek. Bu süreç alma süreci kadar ağır değil ama yinede vaktini alacaktır. Ayrıca arkadaşlarında bahsettiği gibi işin bir standartta çıkabilmesi için kalite...

6. Z

Normal halini sipariş verdim, karavan camlı hali sanırım baya fark ediyor fiyat açısından, aldığımda güneş üzerine güneş paneli yaptırmayı planlıyorum ama bakalım, önemli olan bütçemiz. Ağırlık konusu önemli bir husus. Şu an için bazı satıcılar tip onay belgesini önemsemese de (trafik denetimi...

7. Z

bahse konu kişi benim doğrudur
  8. Z

Merhaba forum üyeleri, buradaki bilgilerden de faydalanarak gerçekte 750 kg altında olan karavanları inceledim, meslek olarak da bu konulara uzak değilim, hatta fazlasıyla içindeyim denebilir. Üç model arasında kaldım; MAY , CARPENTO ve CARABİNATA. Bunlardan Carabinatada beni en tedirgin eden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri