Arama sonuçlarınız

1. blacklotus

Disco 2 V8 Alacak Kişiye Tavsiyeler

ML320 düşünebilirsiniz.

2. blacklotus

Grand Cherokee 2.7 2004 Model Motor Soğutma Suyu Lambası

Sensör, sensör kabloları öncelikli. Akünün durumu nedir? Zayıf akü ya da düşük voltaj bazen saçma problemler oluşturuyor.
  3. blacklotus

Forester 2.0 Gx Ile Başlangıç :)

Sığacık'ta dizi çekmiyorlar mı, hareketlenmedi mi oralar :) Forester'la ilgili çekiş sistemi değil de geçiş yüksekliği arazide sorun olur mu gibi sorular oluyor kafamda hep. Deneyimleri yazarsanız sevinirim.

4. blacklotus

Liberty Renegade Arka Cam Rezistansı hk.

Arkadaş 8 yıl önce tamir etmiştir bence o camı. :smiley: İlerdeki sorunlarda referans olur artık.
  5. blacklotus

Obd2 Uyumlu Mu?

iOS 'lar WiFi dışında bağlanmıyor, gerekçesi güvenlik paranoyası.

6. blacklotus

Obd2 Uyumlu Mu?

Fiyatı 99 TL'mi? Zamanında 15-20 TL'ye aldığımız cihazlar bunlar. Toptan Satış elm327 wifi obd2 Galerisi - Düşük Fiyattan satın alın elm327 wifi obd2 Aliexpress.com'da bir sürü

7. blacklotus

21-22 Temmuz Sorgun Göleti Kampı

Taşören üzerinden kirmir çayına inebilirdiniz. Google Haritalar
  8. blacklotus

Obd2 Uyumlu Mu?

OBD2 1996 ve sonrasında üretilen tüm araçlarda standart olarak kullanılmaya başlandı.
  9. blacklotus

Outdoor Türkiye Gps Navigasyon Mobil Uygulaması Yayında

Geçen cumartesi gittiğim parkurun rotasını oluşturmak istedim ancak interneti açmamıştım. Hoş açsam da farketmez çünkü telefonun dahi zor çektiği bir yerde internet hayal. Kayıt yapamadım. Ben mi beceremedim yoksa rota oluşturmak için internet gerekiyor mu bilmiyorum. Gerekli bir uygulama...

10. blacklotus

Volvo Xc90

Japon Aisin şanzımanlar Touareg'lerde de kullanıldı ve memnunlar sanırım. Volvo'ya özgü bir memnuniyetsizlik mi acaba bu?

11. blacklotus

Satilik Cherokee Lİmİted 3.7 4x4 Jeep Otomobİl Otomatİk

İlandaki aracın Km göstergesi 26 bin küsür gösteriyor. Sıfır sayılır.
  12. blacklotus

Satilik Cherokee Lİmİted 3.7 4x4 Jeep Otomobİl Otomatİk

@KLL Ne diyorsun bu araçlar için?

13. blacklotus

Mtv Ve Kasko Değerinin %5 I Mevzusunda Gelişme Varmı?

Kasko değer listesi: Kasko Değer Listesi Vergi hesaplama: Internet Vergi Dairesi
  14. blacklotus

5.9 Ilk Çalıştırmada Sarhoşluk Problemi

Burada bir tırnak açayım. Kullandığım Mercedes'te yaşadığım ve çözdüğüm bir sorun şu; külbütör havalandırma deliklerinin tıkanması sonucu, yağ kapağında hardal renkli birikim oluşur. Bu birikimin conta yanığı ile ilgisi yoktur ama işi bilmeyenler bunu araç conta yaktı olarak yorumlar. Yapılması...
  15. blacklotus

Suzuki Grand Vitara Satıp 2.7 Crdi Grand Cherokee Almak.??

3.1 motoru kastetmişlerdir.

16. blacklotus

Grand Cherokee 2.7 Crdi

ROCKCRAWLER.com - European Jeep Special Series Grand Cherokees Vision, Grand Cehroke Limited serisinden, Black Pearl ise Overland serisi üzerine eklemeler yapılarak geliştirilmiş modelmiş. Overland, limitede göre daha donanımlı diyorlar. Limited vs. Overland? - Jeep Garage - Jeep Forum
  17. blacklotus

Grand Cherokee 3.1 Otomatik Şanzıman Sorun Acil Yardım!

Muhtemel şanzıman kartı. Bilgisayara bağlatıp hata kodlarına bakmanız gerekli.
  18. blacklotus

Tahoe Vortec Almayı Düşünüyorum

ELM327 cihazını iOS'ta kullanacaksanız WiFi modelini almalısınız. Bluetooth modelini güvenlik sebepleri ile desteklemiyor. Dashcommand iyi programdır.

19. blacklotus

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Accelerator Pedal Position Sensor, yani gaz pedalına ne kadar bastığınızı ölçen parçada yer alan potansiyometre belli bir bölgede yanlış okuma yapıyor olabilir. Bu motoru tanımıyorum ancak mantiken böyle bir parçanın olması gerekli. Kullandığım ML320'de bu işi boğaz kelebeği üzerindeki...
  20. blacklotus

Arac Egimi Gostergeli Double Din Ses Sistemi?

Video: https://youtu.be/TbSzbKylFfs Videodaki arkadaş yorumlar kısmına Alpine stereo kullandığını yazmış. Ayrıca tablet tarzı bir sistem kurulabilir araca. Bir diğer seçenek aşağıdaki gibi cep telefonu ile bağlanıp telefonun özelliğini kullanmak olabilir. Video: https://youtu.be/ca29x07VHpQ

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri