Mathilda0606
Ana Kamp
21-22 temmuzda Sorgun gölette kamp yapacağız. Bazılarımız cuma akşamından gidecek. Gelmek isteyen buyursun.
Merhaba,
Bizde bu hafta sonu iki aile, Sorgun göletine 1 günlük kamp için gitmeyi düşünüyoruz.Acaba orayla ilgili sıkıntı yaşarmıyız? Gelenlerin çoğu ilk kez kamp yapacak.Özellikle piknikçi ve sarhoş vs. açısından durum nedir? Bazı olumsuz yazılar okudum da, en son da sizler gideceğinizi yazmıştınız.O yüzden taze bilgiler açısından soruyorum.
Merhaba. Bu hafta sonu şahinler tabiat parkında kamp yapacakmışşınız. Biz de 2 aile karagöle gitmeyi düşünüyorduk. Grubunuz aile ağırlıklı ise size katılmak isterim.Merhaba, hafta sonu gündüzcüler yoğun oluyor evet. Bizim yaptığımız hafta kpss olduğu için fena değildi. Aile olarak kamp yapanların içine pek girmiyorlar ama gündüz piknikçileri pek çekilmiyor cidden. Ben yeni gördüm bildirimi. Belki de gittiniz ve ben şu an boşa yazıyorum ben sizin Facebook profilinize kamp sayfamızın linkini atmıştım sanırım görmediniz. Bu hafta sonu şahinler tabiat parkında kamp yapacağız. Müsait olursanız katılabilirsiniz. Bizim de genelimiz aile..
Evet grubumuz aile ağırlıklı. Detaylar içinMerhaba. Bu hafta sonu şahinler tabiat parkında kamp yapacakmışşınız. Biz de 2 aile karagöle gitmeyi düşünüyorduk. Grubunuz aile ağırlıklı ise size katılmak isterim.