Arama sonuçlarınız

1. A

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Kupa takozundan yükseltmek yeterli olur mu diye düşünüyorum çünkü çok büyük bir lastik istemiyorum SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. A

Teşekkürler hocam baktım oralara belki ufak bir yükseltme olaacak gibi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

Hocam geçen gün belgrad ormanında saplandim bir kaç kere hem lastik hemde almışken büyütelim dedim. Gezi piknik amaçlı değilde biraz daha üstünü düşünüyorum zaten daha ağır off road için cj her xaman hazir SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. A

Yok hatırlıyorum hocam kırdığınız yine de merak ettim öyle bir sorun var mıydı diye SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

30 X 9.50 R 15 lastik düşünüyorum sizce bir sorun yaşar miyim yükseltmeye gerek olur mu SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. A

Hocam benim radyo iyi çekmiyor sizde de öyle bir sorun var mıydı veya olan var mi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. A

O zaman sizinkinden birqz daha küçük taksam bir şey olmaz gibi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

Sadece büyüklük olarak herhangi bir sürtme vb bir sorun yaşıyor musunuz SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. A

Hocam büyüklük olarak memnun musunuz bende büyütücem ama kararsız kaldim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. A

Hocam lastik boyutlarınız nedir SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. A

Orjinal olandan vardı nikelajli degil SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. A

Bugün önde ki bari soktuk yerine paslanmazdan yapma kararı aldım ama çıkarınca gözüme bir garip geldi [emoji23] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. A

Telefondan denedim açılmadı SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. A

Bende öyle bir şey yok SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. A

Var hocam SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. A

Herkese iyi haftalar dilerim bu sabah arabayı calistirdigimda klimanin sadece sicaj hava ufldigini fark ettim ise geçerken arabayı servise bıraktım klima beyni arızalanmis ama bulamamışlar parça şu daha önce bozulan var mi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. A

Hocam çok geçmiş olsun SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. A

Hocam akşama bulamazsam sorarim diye düşünmüştüm siz kendiniz yazdınız çok teşekkürler tekrar SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. A

Hocam çok çok teşekkürler gerçekten bütün gün bununla uğraştım kısmet iste SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. A

Hocam gece gece beni ne kadar mutlu ettiniz anlatamam gerçekten çok tesekkurler Fiyatını hatırlıyor musunuz peki SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR