highoutput
Zirve
Flansta takabilirsin , amaç güzel görünüm iseO zaman sizinkinden birqz daha küçük taksam bir şey olmaz gibi
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Flansta takabilirsin , amaç güzel görünüm iseO zaman sizinkinden birqz daha küçük taksam bir şey olmaz gibi
Flans yada spacer çok da tavsiye edilmiyor onun yerine ET li jant daha saglikliFlansta takabilirsin , amaç güzel görünüm ise
Sen en iyisi sanayide uygun bi dükkân bakSanayiye gidip bi cay iceyim bari
Aklımda deli sorular sorular sorular
Sen en iyisi sanayide uygun bi dükkân bak
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun.... Çamuru eksik olmsın ...Terrano Terranoluktan çıktı , Monster oluyo yavaş yavaş
Hocam benim radyo iyi çekmiyor sizde de öyle bir sorun var mıydı veya olan var mi
Bende çekme sorunu yoktu , arazide dallardan kirdigim için değiştirdik.Hocam benim radyo iyi çekmiyor sizde de öyle bir sorun var mıydı veya olan var mi
Ne tur arazi de kullanicaksin ? Normal gezi piknik amaçlı ise gerek yok , fekaaat dag bayir offroad yaparim dersen gerekli , o ölçülerde lastik sürtme yapabilir , denemeden test etmeden satın almani tavsiye etmem.30 X 9.50 R 15 lastik düşünüyorum sizce bir sorun yaşar miyim yükseltmeye gerek olur mu
Yok hatırlıyorum hocam kırdığınız yine de merak ettim öyle bir sorun var mıydı diyeBende çekme sorunu yoktu , arazide dallardan kirdigim için değiştirdik.
Ne tur arazi de kullanicaksin ? Normal gezi piknik amaçlı ise gerek yok , fekaaat dag bayir offroad yaparim dersen gerekli , o ölçülerde lastik sürtme yapabilir , denemeden test etmeden satın almani tavsiye etmem.