Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,600

Etiketler

@orgasmatron Parçacı açalım size, olmadı bayilik alalım :smiley:
Yok hocam bu arabada sorun çıkaran her parçayı ben biliyorum, ve bunlar tüm dünyada forumlarda konusuluyor ben ruslardan okudum şimdi Türkiye de Türkçe bilgi var ))
üşenmeden sayayım radyator hortumu, fan termiği fan , kayış rulmanları, kayış amortisörü, potansiyometre , 4x4 vakum selonoidi, ön ponömotik hubları, kalorifer hortumu, ısıtma beyni, turbo palisi, yakıt pompası otomatiği ve contaları, kapı switcleri, sanzıman, teker bilyeleri, bunlar zamanla değişmesi gereken parçalar (hatırladıgım kadarı bu )

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kim anlıyor ? Bulmam lazım onu )

Böyle giderse biz çözeceğiz. İşi gücü bırakıp tamirhane ya da parçacı açacağız. :smiley:
Bu kadar araştırmayı tamirciler yapsalar önlerinde kuyruk olur ama nedense araştırma ters geliyor insanlara. Teknolojiyle araları yok.
Deneme yanılma en iyi yöntem olmuş.

Böyle giderse biz çözeceğiz. İşi gücü bırakıp tamirhane ya da parçacı açacağız. :smiley:
Bu kadar araştırmayı tamirciler yapsalar önlerinde kuyruk olur ama nedense araştırma ters geliyor insanlara. Teknolojiyle araları yok.
Deneme yanılma en iyi yöntem olmuş.
Mal onlar , komple motor yaptırdım silindir kapagına varımcaya kadar değiştirdim, bir tek motor blogu kaldı değişmeyen, lifterlerde değişti haliyle , arabanın yağ gibi çalışmısı lazım, çık çık çık lifter sesi... adama diyorum lifter sesi arabada yok , var, yok abi varrrr , evet var değiştirelim ,hangisi ? Bilmiyorum hepsi birden değişecek , zaten 10 nu da hepsi de değişti eee ? Bilemeyiz bi 10 adet daha , sonra video buldum bozuk lifter nasıl tespit edilir hemde om 602 bizim motor ustünde , usta direk sustu ...

Bu konu sayesinde bu araçlar bakımlı ve kullanır durumda olacak gercekten altın degerinde bilgiler emegi geçenlere teşekkürler.

Ustaların meşhur bir yorumu daha var;
- Abi sen bununla buraya kadar iyi gelmişsin.

ce69ea2b3c9a48d30651af5a354a4eb4.jpg

Nazilliden Seferihisara dönüste farlar iptal oldu 4 lü flashorle deniz kenari Selçuk Gümüldür yolundan yaklasik 80 km saçlarim dimdik ve farsiz eve vardım , bi kaç hafta önce orta konsolu söküp klima tusu takilmasini gidermistik yukaridakiler gibi elektrikçi usta yapti bi guzellik galba

Klasik ege deniz kenari bol virajli yollar , trafige yakalanmayayim diye bu yolu tercih ettim ama , karsidan uzun ve ayarsiz farlar kor etti beni cogu zaman yolu gormedim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR