Arama sonuçlarınız

1. F

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: fronteranız kaç kuruş yakıyor ? 50 krş sadece gaz kısa mesafe kullanırsan yakıtın km başına 80 krşa çıkar bilesin ben haftalık 60 tl lik beznzin alıyorum da ondan dolayı dedim :)

2. F

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Son öğrendiğim daha doğrusu araştırmalarım dan :) 2.2 xe 98 frontera A içindir... ön kapı ısuzu tfr ile aynı 98 modelden sonrakilerle ! ve öbir öğrendiğim aracım kalkışta titreme yapıyordu zıplama deyim daha doğrusu meğer aracımın...
  3. F

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: fronteranız kaç kuruş yakıyor ? Nazar etmeyin yeni geldi bu ayara 35 krş ş.içi ( lpg 2.46) arkadaşlarında dediği gibi nazar değiyor başka yerinden fazlasıyla çıkıyor ancaak 45 kuruş civarı yakıyordu ve araç artık lpg çalışmamaya başladı garantili idi götürdüm ( atiker)e düşük yakıt...

4. F

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler frontera nın ÖN KAPI TFR ile aynı mıdır ?? direksiyon kutusu içinde sorum aynı olacaktır tfr ile uygunmudur bu parçalar ?? FRONTERA A 98 model 2.2 xe modeldir...
  5. F

frontera sabah çalışma sorunu

Ynt: frontera sabah çalışma sorunu Evet araç otomatik jigle mi değilmi sonra rolanti valfi dediğim melette etkili olabilir öenmli bi husus sıralı sistem se geriye sadece bunlar kalıyor rolanti ayarlayıcılar....

6. F

bagaj cam amortisörü

Ynt: bagaj cam amortisörü aynen parçayı al parçacılara bak muhtemelen bulacaksın hemde güzel ve kaliteli bişey :)

7. F

frontera sabah çalışma sorunu

Ynt: frontera sabah çalışma sorunu Araç sıralı olsun olmasın tavsiyem stop ederken Benzinde bırakın aracı sıralıda bunu söylememin sebebi benim pompa yan sanayi araç gazda bırakınca ilk çalışmada pombaboşlupu alana kadar çuf çuf yapıyor.. ve ustanız çok doğru ve sevdiğim bi öneriyi söylemiş...
  8. F

Frontera 2.2 Isınınca Tekleme Yapıyor !!!!

Ynt: Frontera 2.2 Isınınca Tekleme Yapıyor !!!! LPG yi yeni taktırdım ATİKERİN Turbolu versiyonu olan 8mm borulu büyük regülatörlü bir beyin var çekişinde problem yok sistemin sadece ısınınca yapıyor bi keresinde bujinin porselinin çatladığına şahit oldum ama sorun ondan mı değilmi bilemedim...
  9. F

Frontera 2.2 Isınınca Tekleme Yapıyor !!!!

Araç gazda iken kalkışta acayip bi tekleme yapıyor devir 2500 civarını geçince açılıyor araba ateşleme yapabiliyor ama sanki hani çiğ yakıt birikiyor da gaza basınca atmaya çalışıyor gibi arabanın canı çıkıyor benzine aldım yapmıyor bu sorun 2 senedir var motor çok çalışınca ( ısınınca)...

10. F

Frontera Denge sorunu?

Ynt: Frontera Denge sorunu? Tuhaf bi durum değil dediğin olayı son yıllarda bizzat yaşıyorum hemde alası ile ama bunun tek sebebi aracın amortisör ve yay oranın büyük olması kısaca yerden yüksekte olması ve yaylarda esneme olduğu için metal yorgunluğu meydana geliyor çözümü yaylar değişecek...

11. F

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler abi sektör gereği yayarak 1 ton atıyordum arabaya zamanında :) esnemezmi hiç aynen yük ve yolcu binince çöküyor tatlı geçişleri var ama sallantı hiç durmadan ufak ufak devam ediyor.. GET ne oluyor ? amortisör neye göre olmalı mesela...
  12. F

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler levent bey peki arka amortisörleri sertleştirmek veya helezonları sıfırlamak mümkünmüdür yada şöyle söyleyim arakların biraz daha sertleşmesi için amortisör mü yay mı ? yada her ikisi birden mi değişmeli ?

13. F

Frontera KALORİFER ısıtmıyor yardım !!!

Ynt: Frontera KALORİFER ısıtmıyor yardım !!! çözüm demeyelimde havayı dışarıdan alma bölümüne getirince çok zor ısıtıyor ama camların buğusu hemen çözlüyor o ayarda.. havayı içerden almayı denedim ve araç farkedilir derecede ısınmaya başladı ama bu kezde camlarda buğu yapıyor :) tahminim...
  14. F

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Ankara dan katılıyorum.. :) arkadaşın dediği gibi manulellerde de varmı bu sistem ?
  15. F

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Şimdi oldu işte Derhal Hub a baktırmak gerek yada bakmak gerek ama gel görki işten anlayan ustayı bulana kadar arabanın canı çıkıyor bazen, "Dereye su gelene kadar kurbanın gözü çıktığı gibi" :) verdiğin bilgiler gerçekten değerli bilgiler...

16. F

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler anladım dönüşlerde sorun yok dediğinin aynısını yapacağım ancak düzken direksiyon 4 çkerede zorlama olunca önden gelen sesi nasıl halledeceğiz ÇAT sesini direksiyonu kırmadan geliyor ses buraya dikkat !
  17. F

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler evet abi aynen öyle sallanıyor peki buna bi çözüm varmıdır ne yapmak gerek sanırım bundan başka bi sorun yok arabamda :) maşallah...
  18. F

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Abi ne söylesem az Allah razı olsun senden yaşım 25 ancak 16 yaşımdan beri bu arabanın üstündeyim onunla büyüdüm.. anlattıklarıma çok güel cevaplar bunlar zaten sadece binici değilim porye boşluğunu aldırmak adına 2 kere hub'ları söktürdüm...

19. F

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Bu arada benim kide geri geri gitmeden bazen onda da nazlanıyor ama neyse işte HUB ayırmıyor çıtır çıtır aynadan ses geliyor.. ona sözüm yok ona alıştım geri gidiyorum ama dediğim gibi 4 çekerde bu direksiyon olayı ve çaaat diye gelen ses...
  20. F

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Aranıza yeni katıldım ama uzun yıllar 2.2 16 v Frontera A kullanıcısıyım benim sorunum biraz büyük gibi !!!! Aracı 4 H ye alıyorum 4 teker kilitli gibi davranıyor arkalar pati çekmiyor en azından ordan tahmin ediyorum, ancaak direksiyornu ne...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri