Arama sonuçlarınız

1. EL_Guapo

Telsiz Ve Haberleşme Eğitimleri Başlıyor,

Tmm Tevfik bey, arayacağım

2. EL_Guapo

Adım İlke, hiç bilmeyenler seviyesi
  3. EL_Guapo

Anladım, peki eğitim ne kadar sürüyor ve ücretlendirmesi nasıl acaba?

4. EL_Guapo

Araç Tavsiye Yol Gösterme

Jimny gayet kabiliyetli off road aracıdır ama bagaj problei vardır. Kampçılık için bagajı size yeter mi bilemedim. Eğer römork çekmek de istiyorsanız 2.0 lt. araçlara bakın derim. 6 yaşından büyük olursa vergide indirim de oluyor, belki sizin için de makul seviyelere gelir.
  5. EL_Guapo

Anadolu yakasında bildiğiniz bir eğitim var mı acaba?

6. EL_Guapo

Tekne Çekmek Için 4x4 Araç Tavsiyesi Rica Ediyorum

İyi günler, size yapmış olduğum bir araştırmaya göre bütçeniz civarlarındaki yüksek çekme kapasitesine sahip olan 4x4 araçları aşağıya yazıyorum. Sizin Duster’ın çekme kapasitesi 1500 kg.’dir. Bu belli ki size yetmiyor. Ben size çok eski modellere gitmeden (göreceli kavramdır) 2000 kg. ve...

7. EL_Guapo

Yağmurluk Tavsiyeleriniz Buraya...

Herkese merhaba, malumunuz Ekim ayı ile birlikte yağmurlar da başladı ve geçen seneden ertelediğim yağmurluk ihtiyacını karşılamak farz oldu. Ben tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlardan kamp ve hafif yürüyüşlerde kullanmak üzere yağmurluk tavsiyesi ricasında bulunacağım. Hareket halinde iç...
  8. EL_Guapo

Araç Yan Çadır

Pardon ama araç yan çadır nedir? Araç üstü çadır’ı biliyorum, araç yan tenteyi de biliyorum, bunu ilk defa duydum. Yazım hatası mı var yoksa bilmediğimiz bir ürün mü? Paylaşabilirseniz sevinirim.
  9. EL_Guapo

Yanlış Bilgilendirilme Ve Yanlış Bilginin Sonucu Güvensizlikler.

Çok doğru diyorsunuz ama ne kadar yazarsan yaz herbibikolog’ları engelleyemezsiniz. Onlar anlamasalar da her şeyi bilir, her şeye karışır, tecrübeleri olsun olmasın yorumsuzluk onlara zulümdür. Kardeş, öyle değil böyle desende, bilimsel makaleler ile öğretmeye çalışsan da kabul etmeyen...

10. EL_Guapo

Freelander 2 / 2.2 Td4 Hakkında Yorumlar

O yüzden Rexton’u da değerlendiriyorum aslında. 2. sıra koltuklar dik durumdayken 1339 lt. gibi anormal büyüklükte bir bagajı var. 2005-2010 arası GC’de 978 lt. Baktığın zaman ufak-orta boy arası bir araç kadar (360 lt.) fark var. Mazot tüketiminde 3 lt. daha tutumlu. Tabii gücü de ona göre...

11. EL_Guapo

Bir önceki pdf dosyasını dikkate almayın, sayfalar bölünmüş olarak çıktığından çok karışık. Bu liste daha iyi fikir verecektir. Araç fiyatları ve dolayısı ile kasko ile zorunlu sigorta ücretleri ilk listeyi yaptığım 7-8 ay öncesine aittir.
  12. EL_Guapo

Buradan Excel tablosu gönderisi yapılamıyor zannedersem, sistem uyarı verdi. Pdf olarak deniyorum

13. EL_Guapo

Kesinlikle F/P tespitinizde haklısınız. Daha çok eşimin kullandığı binek tarzda bir aracımız var, ben de motorsiklet kullanıyorum, babamlarda üst katımızda oturuyorlar hava bozuk olduğunda vs onlardan temin ediyorum veya en kötü Moov'luyorum :) Suv almak istememizdeki amaç öncelikle kamp ve...
  14. EL_Guapo

Sizin gibi kullanıcıların yorumları her zaman çok mühim. Ben de önümüzdeki dönemde ya bir 2009 model civarı Free Lander 2 2.2 td4, ya 2008-2009 arası bir Jeep Patriot 2.0 crd veya 2012 Ssang Yong Rexton W almayı düşünüyorum. Bir de 2009 model Subaru Forester 2.0 td opsiyonunu değerlendiriyorum...
  15. EL_Guapo

130 Çift Kabinli Pikap Arıyorum

Tamam çok sağolun, size de zahmet oluyor.

16. EL_Guapo

Diğer açtığım soru başlığında da sizinle yazıyoruz, olmazsa oradan devam ederiz. Oradaki mavi otomobil aracın link’i de oradaymış : Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130
  17. EL_Guapo

130’larda Otomobil Ruhsatlı Araç Bulunur Mu Yoksa Hepsi Kamyonet Diye Mi Geçiyor?

Doğru olabilir, bunu netleştirebilir miyiz acaba? Tam olarak konuyu bilen varsa ve bilgi paylaşımında bulunabilirse çok sevinirim
  18. EL_Guapo

Çok çok teşekkür ederim, keşke İzmirde olsam ama maalesef. Renovasyon yapmakla uğraşmak mı yoksa renöve edilmiş bir araç almak mı konusunda size katılıyorum. Renöve edilmiş araç satın almak her zaman için daha rantabl ve ucuza da çıkar fakat benim gördüğüm kadarı ile çok çok nadir olarak araçlar...

19. EL_Guapo

130’larda Otomobil Ruhsatlı Araç Bulunur Mu Yoksa Hepsi Kamyonet Diye Mi Geçiyor?

Birisi bama otomobil ruhsatlı 130 bulamazsın demişti ama o da kamyonet ruhsatlı bir satıcıydı. O zaman takibe devam. Çok teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri