Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jimny gayet kabiliyetli off road aracıdır ama bagaj problei vardır. Kampçılık için bagajı size yeter mi bilemedim. Eğer römork çekmek de istiyorsanız 2.0 lt. araçlara bakın derim. 6 yaşından büyük olursa vergide indirim de oluyor, belki sizin için de makul seviyelere gelir.
İyi günler, size yapmış olduğum bir araştırmaya göre bütçeniz civarlarındaki yüksek çekme kapasitesine sahip olan 4x4 araçları aşağıya yazıyorum. Sizin Duster’ın çekme kapasitesi 1500 kg.’dir. Bu belli ki size yetmiyor. Ben size çok eski modellere gitmeden (göreceli kavramdır) 2000 kg. ve...
Herkese merhaba, malumunuz Ekim ayı ile birlikte yağmurlar da başladı ve geçen seneden ertelediğim yağmurluk ihtiyacını karşılamak farz oldu.
Ben tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlardan kamp ve hafif yürüyüşlerde kullanmak üzere yağmurluk tavsiyesi ricasında bulunacağım.
Hareket halinde iç...
Pardon ama araç yan çadır nedir? Araç üstü çadır’ı biliyorum, araç yan tenteyi de biliyorum, bunu ilk defa duydum. Yazım hatası mı var yoksa bilmediğimiz bir ürün mü? Paylaşabilirseniz sevinirim.
Çok doğru diyorsunuz ama ne kadar yazarsan yaz herbibikolog’ları engelleyemezsiniz. Onlar anlamasalar da her şeyi bilir, her şeye karışır, tecrübeleri olsun olmasın yorumsuzluk onlara zulümdür. Kardeş, öyle değil böyle desende, bilimsel makaleler ile öğretmeye çalışsan da kabul etmeyen...
O yüzden Rexton’u da değerlendiriyorum aslında. 2. sıra koltuklar dik durumdayken 1339 lt. gibi anormal büyüklükte bir bagajı var. 2005-2010 arası GC’de 978 lt. Baktığın zaman ufak-orta boy arası bir araç kadar
(360 lt.) fark var.
Mazot tüketiminde 3 lt. daha tutumlu. Tabii gücü de ona göre...
Bir önceki pdf
dosyasını dikkate almayın, sayfalar bölünmüş olarak çıktığından çok karışık. Bu liste daha iyi fikir verecektir. Araç fiyatları ve dolayısı ile kasko ile zorunlu sigorta ücretleri ilk listeyi yaptığım 7-8 ay öncesine aittir.
Kesinlikle F/P tespitinizde haklısınız. Daha çok eşimin kullandığı binek tarzda bir aracımız var, ben de motorsiklet kullanıyorum, babamlarda üst katımızda oturuyorlar hava bozuk olduğunda vs onlardan temin ediyorum veya en kötü Moov'luyorum :)
Suv almak istememizdeki amaç öncelikle kamp ve...
Sizin gibi kullanıcıların yorumları her zaman çok mühim. Ben de önümüzdeki dönemde ya bir 2009 model civarı Free Lander 2 2.2 td4, ya 2008-2009 arası bir Jeep Patriot 2.0 crd veya 2012 Ssang Yong Rexton W almayı düşünüyorum. Bir de 2009 model Subaru Forester 2.0 td opsiyonunu değerlendiriyorum...
Diğer açtığım soru başlığında da sizinle yazıyoruz, olmazsa oradan devam ederiz. Oradaki mavi otomobil aracın link’i de oradaymış :
Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130
Çok çok teşekkür ederim, keşke İzmirde olsam ama maalesef. Renovasyon yapmakla uğraşmak mı yoksa renöve edilmiş bir araç almak mı konusunda size katılıyorum. Renöve edilmiş araç satın almak her zaman için daha rantabl ve ucuza da çıkar fakat benim gördüğüm kadarı ile çok çok nadir olarak araçlar...