Geçen gün yerel gazetede haber çıktı yaşadığım il de bir off road gezisi olmuş, aynı güzergahta bende gideyim dedim golf gidemez dediler ... araç kiralayayım dedim tuzlu, sinir oldum bi arazi aracı alayım dedim haftasonu kaçarız falan bir girdim mevzuya Lada nivadan, bir ara çekme crawler karavana takıldım yok bunu çekerken niva kopar falan çamura saplanır derken, pickup a monteli crawler baktım sonra bir baktım crawlerli L200 var ne güzel dedim bundan alayım istediğin yerde çek yat ... bi baktım yaktığı algısı vergisi karavanı arabası 250 bini buldu vs vs
Kafanızı şişirmeyeyim bu konu derya deniz benim şuan gücüm ancak 2016 veya daha eski 1600 cc altı motoru olan bir 4x4 e yetiyor yani mtv si ötv si falan (2. araç olacağı için) zaten 1 mini cooper 1 golf var 3. ye bu kadar para bağlayamam.
her haftasonu kaçamak yapmak kamp yapmak mangal yapmak için (araç üstü çadır kullanıcam)
2006 Suzuki Jimny 1.3 JLX 55.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 742810216
bu nasıl mesela ?
Napmam lazım nerden başlamalıyım nasıl araştırmalıyım ? bu araçların nesi nasıl bakılır her expertiz anlar mı bu araçlardan
Kafanızı şişirmeyeyim bu konu derya deniz benim şuan gücüm ancak 2016 veya daha eski 1600 cc altı motoru olan bir 4x4 e yetiyor yani mtv si ötv si falan (2. araç olacağı için) zaten 1 mini cooper 1 golf var 3. ye bu kadar para bağlayamam.
her haftasonu kaçamak yapmak kamp yapmak mangal yapmak için (araç üstü çadır kullanıcam)
2006 Suzuki Jimny 1.3 JLX 55.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 742810216
bu nasıl mesela ?
Napmam lazım nerden başlamalıyım nasıl araştırmalıyım ? bu araçların nesi nasıl bakılır her expertiz anlar mı bu araçlardan
Son düzenleme: