Arama sonuçlarınız

1. H

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

Evet tente için acele etmesem olur. Bakalım karavanı teslim alırken belli olur. Mover'ın yarı otomatik değil de tam otomatik olması neden bu kadar önemli? Yarı otomatikler çok mu zorlayıcı? Hiç bilmiyorum. İnverterdan vazgeçtim. Extra gereksinim sadece bilgisayar için olur ki onu da araçtan...

2. H

Bilgiler için teşekkürler. Boyum 1.81 :) Eşim yardım ederse tabure kullanır. Karavanı kullanan birinin videosunu izlediğimde karavan içi 220 prizler için teslim alırken 600w'lık inverter taktırdığını söylemişti. Kamp dışı kullanımda sanırım lazım. Sonuçta güneş paneli 12v elektriği sağlıyor...
  3. H

Tavsiyeleriniz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Tente işi kafamı kurcalıyor. Kasetli dedikleri tentenin fiyatı torbalının minimum 2 katı. Son dakika paraya kıyar mıyım, ne yaparım bilemiyorum. Aracım 4*4 pick up. Çekişte ve manevralarda sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum. İzmirde ikamet...

4. H

Ben de bu değerlendirme sonucunda weinsberg 390qd siparişini verdim. Aralık ayında nasipse teslim alacağım. Güneş paneli, ön cam, sıcak hava sirkülasyonu, sineklikler..vb dolu bir karavan. Gelince teslim almadan önce ekstra olarak Mover, Tente ve şehirsuyu bağlantısı taktıracağım. Bürstner'in...

5. H

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

@AKMühendis Kararımız bizi de heyecanlandırdı. :) Karamürsele yolumuz düştüğünde muhakkak gidip görüp Faruk Bey ile de nasipse görüşeceğiz. Boy 4.50 olsun varsın. Gerektiğinde 5-6 kişilik kalınabilir olması çok iyi. Webasto, pis su ve g.enerji sistemi ilave ederim sanırım. Wc işi nasıl olur...
  6. H

Eşimle beraber videodan izlediğimiz kadarıyla Pino 430 dream modelini çok beğendik. Eşim özellikle karavanı Adrialardaki gibi panoramik camlı olsun istiyordu. Panoramik var, plexi camlar var,.Gezmek için hem 5.25 kadar hantal değil hem de içi çok kullanışlı görünüyor. 136bg 320 tork tam otomatik...
  7. H

Konunuzu inceledim. Karavanınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanızı diliyorum. Biz de tam bir gezginiz. Bir yerde uzun konaklamayı sevmiyoruz. Elbetteki kamplara gideceğiz ama 1 hafta 1 ay gibi süreler kampta geçirme gibi ne bir hevesimiz var ne de işim gereği zamanım var. :smiley: Örnek...

8. H

Merhaba Akmühendis. Önerileriniz için çok çok teşekkür ederim. Çok faydalı bilgiler. Zamanı gelince karavan firmalarının hepsini gezmeyi planlıyoruz. Mümkün olduğu kadar kullanışlı, mümkün olduğu kadar mobil karavanı bulmak için çalışacağız. İşallah hayırlısı olur :)

9. H

Karavancılığa yeni başlayacaklar için güzel bir konu olmuş. Eşim ve 2 yaşında kızım ile beraber yurtiçi-yurtdışı gezilerimizde konaklayacağımız, bazı haftasonları günübirlik bile olsa yakın civarda doğaya kaçıp vakit geçirebileceğimiz bir karavan istiyoruz. İlk adım olarak BE ehliyetimi aldım...
  10. H

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

@Demirak Benim yazımı tam olarak dikkatli okumamışsınız. Ben 5 metre üzeri karavan istiyorum demiyorum veya ima etmiyorum. Yüklü ağırlığı 700kg-1ton arasında 3,50-4 mt civarı 3-4 kişilik karavanları ima ediyorum.. Yaşam alanı derken 2,80-3mt 2 kişilik karavanların içi gibi ufak olmasın demek...

11. H

Benimde ihtiyacım sadece senede 10-15 günlük gezi ve haftasonu kullanımını kapsıyor.Bu noktada ben de büyük olmayan ama donanımlı bir karavan arayışındayım. Yani 4,80 - 5.25 - 5,60 alalım demiyorum. Ama şunu net gördüm; 750kg altına hem donanımları tam olsun, hem biraz yaşam alanı rahat olsun...
  12. H

Sayın Demirak gibi zorunluluk nedeniyle O1 belgeli karavan almak zorunda olanlar haricindekiler kg problemine takılmayın. Gidip BE sınıfı ehliyetinizi alın. Gezdirilebilirliği yüksek, kg problemine takılmadan ekleyeceğiniz donanımlarla(3 metreden 4,30 metreye kadar) alacağınız bir karavan daha...
  13. H

@Demirak Adınıza sevindim. Yalnız sadece cam farkı 12bin tl farkeder mi? Çok yüksek rakam. O1 belgesinin yurtdışı geçerliliği mevzusu bir otursa da gerçek 750 kg altı karavan alsak. Hareketli gezileri seven insana compact karavan şart. Bunun için için 3.60 yeterli diye düşünüyorum. Ben de...

14. H

O zaman şu sonuç çıkar; Garantiye oynayıp 750 kg altını da o2 belgeli olarak almak gerekir. BE ehliyet şart :(
  15. H

Benim net bir sorum olacak. B sınıfı ehliyet ve O1 sınıfı 750kg altı karavan ile yurtdışı seyahatlerinde sorun yaşar mıyız? İnternette bu konudaki az sayıdaki bilgiye göre net bir yargıya varamadım. Ortiz'de karavan baktığımda yurtdışına çıkacaksam sorun yaşamamam için 750 kg altı karavanı O2...
  16. H

Çeki Demiri Yüksekliği

Benzer durumdan ben de sıkıntılıyım. L200 pick up aracımda 5,5 cm kadar yükseltme mevcut, lastik ebat değişikliğiyle de 2,5 cm daha yükseldi. Toplam 8cm normalden yüksek. Benim çeki demiri hem kancalı hem topuz. Topuz yüksekliği 67cm geliyor. Yük römorkum kancalı olduğundan ona göre römorkda...

17. H

Yükseltme Sonrası Şaftta Titreşim Ve Çözümleri

Hay Allah razı olsun. En kısa zamanda yaptıracağım. :smiley:
  18. H

Yükseltme Sonrası Şaftta Titreşim Ve Çözümleri

Bende de yükseltme sonrası titreşim problemi mevcut. Önler 3.5cm get, arkalar makas küpesiyle yaklaşık 6cm yükseldi. Lastik değişikliğiyle de 2.5 cm daha yükseldi. 1.vites kalkışta titreme yapıyor. 2.vitesin alt devrinde de hafif oluyor. 110km/s hızı geçmediğim için yüksek hızdaki titreme yapıp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri