Arama sonuçlarınız

1. Cnr81

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Mobilya üzerindeki bir koltuktan pek onay alınabileceğini sanmıyorum. Bunun için onaylı bir servis koltuğunun metal saça düzgün bir bağlantıyla bağlanması gerekir. Sonrasında bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bence servis dönüşümü yapanlardan daha detaylı bir bilgi alınabilir.

2. Cnr81

Motokaravan Için 0 Araç Alıp Beklemek

Mümkün olduğunca temiz kullanılmış 2014 model bulsanız, 98000 liradan kalan parayıda aracı komple elden geçirmek için harcasanız bence güvenilir bir aracınız olur. Sigorta, vergiler ve 5 yıl bekliyeceğinize bütçenizi biraz daha artırıp sıfıra yakın bir araç ortaya çıkarabilirsiniz (inşallah...
  3. Cnr81

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

Hocam kusura bakmayın. Sizin için değil mutfak dışarıda olmaz diye bir mesaj gelmişti janberkaydemir’den. Ona itafen yazılmış bir cevaptı. Ama arka kapağın orada olacak bir mutfakta içeride sayılır

4. Cnr81

Merhaba; işim ticari alan projelendirmesi ve 3 boyulu tasarımcılığı. Bir tasarıma başlanırken öncelikle istekler bir yere yazılır ve öncelikler belirlenir. Eğer öncelik 5 kişilik bir ailenin rahat bir şekilde karavan içerisinde kalmasıysa, mutfağın dışarı çıkması gerekir, pardon zorunludur. Bu...
  5. Cnr81

Motorunuz Nedir?

Merhaba Motorum Piaggio x10. İzmir’den çıkıp çadırla kamp yapabilecek bir grup ve zamanımın olmasını istiyorum. Umarım bir gün denk geliriz.

6. Cnr81

Karavanda Çamaşır Makinesi Konusuna Yeni Bir Yaklaşım :)

Merhaba; Sizin konunuzu okurken şöyle bir ürün aklıma geldi. İlki; Bu salata kurutucularının üzerine bir geliştirme yapılabilirmi acaba? Belki çok saçma oldu ama şeklen çamaşır makinesine benziyor. Üstten sizin motor koyulup yapılabilir. Hatta yandan bir tahliye musluğu ve üstten de bir su...

7. Cnr81

Bence ahşap yüzeyleri değiştirimeyin. Playwoodun bir yüzü banyo için polyester kaplıyacaksınızdır. Diğer yüzünede isterseniz ince bir tabaka üzeri sünger ve kumaş kaplatabilirsiz(silinebilir olanlardan). Hem görüntü güzel olur hemde yumuşak bir yüzey olur. Yurt dışı karavanalarda mobilyaların...
  8. Cnr81

Bende hiç beğenmedim ilk başta uygulamayı ama bitince fenada durmadı. Resimlerde güzel gözüküyor ama siz daha yakından inceliyorsunuz. Belki bu malzemenin üzerine bir kaplama uyguluyarak renk değişikliğine gidebilirsiniz. Hem böylece ek yerlerindeki izlerde kaybolur. Birde diğer kullanacağınız...
  9. Cnr81

Gitmeyin ! Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum.

İlk olarak yapılan şikayetin çok sert olduğunu düşünüyorum. Bir işletme sahibi olmak onu belli başlı yerlere getirmek kolay değil. Başarı zor kazanılır kolay kabedilir. Lütfen bu tarz eleştirileriniz varsa gidip işletmecinin yüzüne karşı söyleyin. Belki bazı şeyler yorgunlukla gözünden kaçmış...

10. Cnr81

İzmir'de Ki Ücretsiz/uygun Fiyat Kamp Alanları

Merhaba, Deliklikoy var alaçatı tarafında. İsterseniz bir araştırın. Ama etrafında kullanabileceğiniz bir tesis yok maalesef. Birde toplu ulaşım yok. Alaçatıdan otostopla gidebilirsiniz oraya kadar.

11. Cnr81

Motorsiklet Ile Türkiye Turu.

Merhaba Sanırım motorsikletiniz özel amaçlı bir taşıt. Aksi halde otoyolda kullanmanızda herhangi bir sorun olamaz. Bunu belirtirseniz belki daha fazla yardımcı olabilecek kişilere ulaşabilirsiziniz. Google maps ten izliyeceğiniz rotaları ve durakları seçin ve ayarlar ya da seçeneklerden ücretli...
  12. Cnr81

Üniversite Ve Karavan (yardım)

Aracın vizesi vergisi sigortası derken yıllık gene 2000TL yi bulursun. Ekonomik açıdan düşünüyorsan pek matıklı olmayabilir.

13. Cnr81

Üniversite Ve Karavan (yardım)

Bir kere sabit yatak gerekli. 90 lık bir yatak yeter ama yatağını biriyle paylaşman durumunda dar gelebilir. Bence mutfak olayını iptal et. Sonuçte yurt odasında da mutfak yok. Buzdolabı yeter. Ocağı iptal et tek evye kalsın. Onuda tuvaletinde ortak evyesi yap. Önerim mutfaktan kazandığın alanı...
  14. Cnr81

Bu kadar yardım eden insan olunca insanın kendi karavanını yapası geliyor.
  15. Cnr81

Hangi Çadırı Almalıyım?

İzmir mordoğan tarafında kampa gittik. Yol üzerinde deniz kenarında içeriye girerken para ödediğiniz ‘kamp alanı’ vardı. Ve ilginçtir orası için para verdik. Ozaman traffic marka şirket aracımın arkasına şişme yatak atıp, karavan misali takılmıştık. Odun alıp ateş yakıp mangal filan derken...

16. Cnr81

Hangi Çadırı Almalıyım?

Ben araştırmalarım sonunda husky bizon 4 kişilik olanından alıcaktım. Gerçekten yorumları ve görünüşü çok güzeldi. Fakat eşime çadırı gösterdiğimde kimle gideceğimi sordu, maalesef son kamp deneyimimiz bütün hayallerimi yıktı. Eğer ki bütçeyle ilgili sıkıntınız yoksa bence alın, en kötü 150-200...
  17. Cnr81

Hangi Çadırı Almalıyım?

Bence çadıra para vermeden arkadaş eş dost birinden rica edin çadırı. O paraya şişme yatak kamp koltuğu gibi ürünler alın. Çadır olayı sizin yada aile bireylerinin hoşuna gitmediği takdirde daha sonra başka yerlerde kullanabileceğiniz ürünler elinizde kalsın. İlk defa çadırda kaldığınızda nelere...
  18. Cnr81

Aslında fikir meselesi için pek danışılabilecek biri değilim. Yalnız yerli yabancı forumları okuyorum. Genel olarak yatak olayında şu fikir birliği var, yatak dönüştürmek bir eziyet deniliyor. Bu konuda ustaların yorumlarını sorup onlara kulak vermenizi tavsiye ederim. Birinin uykusu gelir...

19. Cnr81

Bence yinede mutfağın dışarıda olması gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta size sadece 4 adım uzaklıkta dışarıda. Zaten tatile çıkmadan evvel illaki hava durumu iyi olan zamanları denk getireceksiniz. %1 lik bir ihtimal için içerideki yer kaybı benim için çok fazla. Ama daha önce dediğim gibi hiç...
  20. Cnr81

Merhabalar; Hocam yaptığınız projeyi inceliyorum. Yapım aşımasının daha başında olduğunuzu gördüğüm için mesaj atmak istedim. Öncelikle şunu belirteyim, karavan yaşamıyla uzaktan yakından bir alakam olmadı. Ama karavan aşığı bir insanım ve tüm karavan ve modellerini incelerim. Bence standart bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri