Merhaba sayın gezenbilir ailesi. Sitenizi yeni gördüm ve karavan hakkında bir kaç sorum vardı ve sormak istedim.
Bulunduğum okulda kiralar ve yurt ücretleri çok yüksek olduğu için karavan almaya karar verdim.
Öncelikle kullanım şekline geleyim;
Günün 2-4 saat arası uyanık bir şekilde karavanda geçireceğim. Uyanık kaldığım sürenin geri kalanını okulda ve kütüphanede geçireceğim.
Geri kalanında uyuyacağım.
Karavanda uyanık olduğum saatlerde 1 saat laptop kullanacağım sadece bu.
Duşu okulda spor salonunda çalıştığım için orada alacağım yani bu konuda sorunumda kalmıyor.
günlük 2 saat led lamba
1 saat laptop
24 saat minibar
bu kullanım ile 135 ah lik bir aküyü ne kadar sürede harcarım?
200W bir güneş paneli ile bu aküyü sorunsuz doldurabilir miyim?
Son olarak 135ah lik bir aküyü çalıştığım yerden priz çekerek doldurabilir miyim? Evet ise kaç saatte gerekli elektriğe ulaşabilirim.
2 adet 135 ah derseniz kendimi zorlayıp 2. yi bağlayabilirim.
Çok bilgisizim şu an araştırma aşamasındayım acemi sorularım için kusuruma bakmayın.
Bulunduğum okulda kiralar ve yurt ücretleri çok yüksek olduğu için karavan almaya karar verdim.
Öncelikle kullanım şekline geleyim;
Günün 2-4 saat arası uyanık bir şekilde karavanda geçireceğim. Uyanık kaldığım sürenin geri kalanını okulda ve kütüphanede geçireceğim.
Geri kalanında uyuyacağım.
Karavanda uyanık olduğum saatlerde 1 saat laptop kullanacağım sadece bu.
Duşu okulda spor salonunda çalıştığım için orada alacağım yani bu konuda sorunumda kalmıyor.
günlük 2 saat led lamba
1 saat laptop
24 saat minibar
bu kullanım ile 135 ah lik bir aküyü ne kadar sürede harcarım?
200W bir güneş paneli ile bu aküyü sorunsuz doldurabilir miyim?
Son olarak 135ah lik bir aküyü çalıştığım yerden priz çekerek doldurabilir miyim? Evet ise kaç saatte gerekli elektriğe ulaşabilirim.
2 adet 135 ah derseniz kendimi zorlayıp 2. yi bağlayabilirim.
Çok bilgisizim şu an araştırma aşamasındayım acemi sorularım için kusuruma bakmayın.